Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Cine stie sa puna aripi in photoshop? funda!
Un utilizator MetinForumOn mi-a furat contul de metin2 :(( :((... Ce sa fac ca sa imi recuperez contul? Dau funda...Am depus plangere la gameforge si a zis: Salut alexandbeto Este de datoria ta? (mai mult)
Ce defectiuni se gasesc frecvent la telefonul samsung corby mate? Ce avantaje si dezavantaze are? Care este pretul? Si ultima intrebarea ar fi... Daca ar fi sa alegeti ce ati alege corby mate? (mai mult)
Se pot da mesaje cu nr ascuns? daca da spuneti cum plizz
Vreau si eu descrieri pentru poze la hi5. pls pentru cele mai multe dau fundita!:x
Top 5 cele mai amuzante filme pentru voi:P
Cum sa limitez apelul cuiva?
Credeti ca e bine sa faci compromisuri intr-o relatie?
Ce preferatzi? Inghetzata de ciocolata sau de vanilie?:P
Sal cum se numeste melodia http://www.jocuri-gratuite.ro/sittin-at-a-bar/4842/?
Salut am si eu un laptop care se inciiiinde chiar fff tare:D... am auzit de nisite placute ceva de genu cu ventilatoare cam cat este una Precizare: Dell Vostro 1015 15.6" diagonala ecran:D
Cum trimit un e-mail? spuneti-mi pasii pe care trebuie sa ii urmez.[fundita
Daca ai terminat Finante si Banci poti face Master in alt domeniu, ex : management feroviar? ( nu e cazul meu)
Da-ti si voi click pe link-ul meu;) iar pentru cei care participa la sofer mania va propun o AFACERE!
Top 3 filme care trebuiesc vazute?
Stiu ca e o intrebare aiurea :| Dar ati vrea sa ne imprietenim pe imvu? :D Adica joc de ceva vreme si nu prea am reusit sa imi fac multi prieteni... apropo numele meu e : sweetyaliii... Merci mult. bye? (mai mult)
As vrea sa ma tund, dar nu stiu cum; am parul drept(nu ondulat) si drept(nu in scari). Cineva m`a sfatuit sa nu ma tund in scari sau sa`mi fac breton pe o parte, pentru ca nu mi-ar sta bine. Ceva...? (mai mult)
Pentru fete : de la cati ani purtati sutien? :D
Cum se joaca LadyPopular? M-am plimbat pe sait dar vad ca nu pot sa cumpar haine si nici par si am 7 sute si ceva de dolari
Care participa la concursul sofermania? sa ii propun o afacere!
Buna sunt Cosmin! Vreau sa imi fac un server la Counter Strike si nu stiu cum. Cine ma ajuta primeste funda.
Buuna :*. Da'ti'mi si mie backgrounds pentru hi5, sa fie cu vara, sau ceva de genu`, si sa fie dragute :D Multumeesc. Fundita;;)
As dori o prietena de suflet, dar nu stiu daca este posibil, contact stranger_gurl82, merci doar feteloor care doresc sa imi devina prietene
Cum Sa Inot miai repede la san andreas
Buna! Era o aplicatie pe Facebook, Get 310 Farmville Cash (Easy Trick). Stiu ca e Spam si ca nu e reala, dar am dat pe Attend si a trebuit sa dau la Invite Friends, apoi sa merg la nu stiu ce Offer,...? (mai mult)
As vrea sa va dati cu parerea despre aceasta melodie: http://www.youtube.com/watch?v=DunGvUIAYBw Eu cred ca este minunata si. o ascult de cateva zile`n coace :((Nu mai spun motivul pentru ca eu cred, se...? (mai mult)
V rog frumos cei care stiu sa puna aripi in photoshop sa lase id pentru a. mi face si mie 2 poze.am incercat, dar n.am reusit. dau fundita.mersi anticipat
Sunteti dependenti de internet?
Stiati ca exista un ceas al Maiasilor care merge in momentul asta si ne arata cat mai avem de trait? ---> http://www.2012supplies.com/countdown.html Ce parere aveti? Uitati-va pe Otv ei dezbat subiectul...? (mai mult)
De ce, cand faci un lucru, si dupa ce l -ai facut regreti sau esti multumita ca l-ai facut. Asa ma aflu eu in situatia asta azi sunt multumita de ce am realizat pana acum, iar maine nu mai sunt deci...? (mai mult)
Dau fundita pentru cine stie unde gasesc jocu acela vechi al cinecelea element!;))
stiti niste statusuri frumoase, triste, de dragoste... in engleza?
Vreau si eu niste statusuri de indiferenta fata de baietii. Si unele de iubire la prima vedere! Va rog, mult!
Stiti ce s-a intamplat cu analia in cealalta fata a analiei? Adica Ana e Mariana dar la final apare si Mariana si Analia dar cu aceeasi fata.Am inteles ca o tinea Armado prizonier dar atunci de ce...? (mai mult)
Ma gandeam azi ca baietii de pe TPU, is niste baieti care nici macar nu exista in viata reala, in ziua de azi ma refer.Atunci cand se posteaza o intrebare pe tema virginitatii fetelor, ei toti le sugereaza...? (mai mult)
Ce va interzic de obicei parinti sa faceti? Si cum ii convingety sa va lase?
Ce parere aveti de hi5?
Ce personaj din Harry Potter vi se pare cel mai amuzant?
Uita`ti care ii faza. Deci eu stau in alta tara dar ideea e ca vin in Romania sh stau 1 luna sh nha as vrea net. Exista ceva modem sau eu stiu ce pentru internet pentru 1 luna? Deci fara abonament...? (mai mult)
Hey oameni buni! as avea nevoie de un site cu niste poze super din Romania:D nu de pe Google pls:)) funda:*
Cum se scrie corect: "impace" sau "inpace"?
Alb sau negru?
As avea nevoie de versurile de la melodia Tony Ray feat.mc robinho - so high in engleza sau in romana...mersii faiin.:-*FUNDA!
Care ziceti niste filme care merita vazute? :*
Hello! Am 2 intrebari: 1.Care dintre voi sunteti fani Justin Bieber? 2.Si care stie site-uri unde pot gasi poze noi cu el?(in afara de google am epuizat toate resursele) :))
Ce firme de cosmetice stiti in afara de oriflame sau avon care dau posibilitatea reprezentatilor de a plati la un anumit interval de timp?
Cine imi pune si mie aripi pentru 2 poze? sa lase id. dau funda
Ce faceti? vreau sa va recomand un joc fantastic, online, super pentru fetele care joaca jocuri stupide online."Stardoll"este un joc online dragut si frumos intrati pe http://www.stardoll.com/en/ daci...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am asa o problema: poate sa-mi spuna cineva ce s-a intimplat cu site-ul mjjpictures.com? De o luna si ceva nu mai lucreaza. Sau poate eu nu stiu pe ce sa apas? Va rog mult sa ma ajutati....? (mai mult)
Seria Naruto Shipuuden cate episoade are?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?