Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
am mare nevoie de ajutor. vreau sa facem o sceneta intitulata "Jocul Ielelor" si cum ar veni pe un fond muzical Era - Angel http://www.youtube.com/watch?v=9FBD0OZaX5o& NR=1. Am cateva idei cum ar...? (mai mult)
Daca un barbat sau un baiat are monospranceana si se penseaza este ceva de rau sau are legatura cu orientarea sexuala?
Nu pot intra pe pagina de mesenger.nu e blocata.nu inteleg ce are?
Ce parola noua sa`mi pun la id:-?
Va plac ochii verzi;;)?
Imi explica cineva de ce intrebarea de mai jos ( pusa cu citeva ore in urma pe site): "Care dintre voi poarta 2 prenume? Va place sa fiti chemati cu ambele? Eu port un singur prenume- Camelia. :) " ...? (mai mult)
Va rog sa-mi explicati de ce intrebarea de mai jos ( pusa cu citeva ore in urma pe site): "Care dintre voi poarta 2 prenume? Va place sa fiti chemati cu ambele? Eu port un singur prenume- Camelia." a...? (mai mult)
Cine joaca Sorority Life pe hi5. Am o intrebare sunt la level 17, si am nevoie de biletele acelea pentru teatru. Cum le obtin?
Care ma poate ajuta cum se folosesc codurile la cs bestial 1.6.Bagati id yo_vladutz_zzz sau explicati aici.Cine face sa mearga un cod are funda.
va rog mult. spuneti-mi si mie un nuatator care sa tina mai mult de o saptamana. sau un nuantator sampon care sa nuanteze treptat. pls fundita.
Hey care s-a uitat ieri la Triunghiul Iubirii?! Sa-mi zica si mie cum a fost episodul si ce s-a intamplat ca l-am pierdutcrying.Multumesc anticipat:*:* (Cel care imi da raspunsul cel mai detaliat primeste...? (mai mult)
Stie cineva un medicament de slabit care da rezultate si se poate cumpara din farmacie sau plafar?
Stiti cat castiga o persoana care lucreaza la shaorma? si cam cu cati bani pleaca acasa dupa o zi de munca? vrea un prieten sa se angajeze.nu prea stie ce sa faca! lucreaza intr-un restaurant, tot la shaorma,...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa uit macar pe jumatate iubirea vietii mele? dumnezeu mi la dat.cand nici nu ma asteptam.acum un an si 2 luni.nu imi trecea prin cap nici un moment ca o sa ajung pana aici cu el. a fost frumos,...? (mai mult)
um.am o intreabre, stiu ca foarte multe persoane se intreaba asta si multi zic ba ca nu e adevarat, ba ca e adevarat, am auzit de Bloody Mary si am cautat pe net si am gasit multe povesti si poze...? (mai mult)
Vreau sa scap de pistrui si de azi dimineata am ales o metoda de pe net, am ras o ceapa si am pus 2-3 linguri de otet, trebuie sa ma dau dimineata si seara, cine a mai folosit metoda asta, va rog spuneti-mi...? (mai mult)
Vreau o poza in care sa fie "Summer " dar sa nu se vada faţa :P.
Http://www.reactuatephotography.com/portfolio/albums/Pixie/Pixie_3878.jpg Stie cineva cam cat ar costa sa iti faci tatuajul din poza?
Este cineva care locuieste in galati?
Eall as dori sa imi spuneti si mie niste status-uri de uitare tradare si suparare plss
Acum cateva zile in urma mi-am incarcat contul metin2 cu 125 monede dragon si nu imi apar puteti sa-mi explicati?
voi ce parere aveti despre desenul ala "'curaj catelul cel fricos". mai ales de episodul ala cu frizeru Fred?
E bun hashu ala nou de la shop?
Stie cineva niste desene animate cu o fata care trebuia sa colectioneze niste pietre si cand le folosea zicea: STEA, FOC... si mai stiu ca avea 2 inamici frate si sora.Parca pe sora o chema Gena.Desenu? (mai mult)
Ce filme cu majorete stiti? In afara de seria Bring it on si Fired Up.
Pe unde pot sa gasec blugi de reapper prin braila, sa fie simpli nu cu desene idioate pe ei. Pot sa platesc pana in 200 lei noi.
Cine stie cum se spune in spaniola " cartea este o comoara"
Sall... Cn imi zice si mie cum imi pot creea propriul site? Primul raspun = o fundita;)
am o intrebare: mi-am facut un id nou, insa nu pot intra pe el.imi zice : This ID is not yet taken... ce trebuie' sa fac?
Salut 1.as dori sa stiu atunci cand ma duc la o cafenea care are terasa afara cum fac sa fiu servit? merg inauntru si iau cafelele si le aduc la masa? 2.Cand merg la un restaurant intru si ma asez la o...? (mai mult)
:) As vrea sa`mi fac un blog si nu stiu ce link sa pun. m`ati putea ajuta? :D Il fac impreuna cu 2 prieteni si pana acum ne-am gandit la coolkidswearvans sau coolkidswearsneakers sau unstoppable....? (mai mult)
Ce profil liceal vi se pare cel mai interesant, in urma caruia sa te poti orienta spre aproape orice facultate, (chiar daca acum nu se mai tine cont de profilul liceal pentru. facultate) si la care sa...? (mai mult)
Ce inseamna mai exact "profil real"?
Hei! Intrebare pentru cei care urmaresc Gossip Girl: in ce episod Blair ii ia bentita de pe cap unei fete si ii spune ca fundita se poarta intotdeauna in partea dreapta? (cred ca era in sezonul 3)
Ce trebuie sa facem cu astfel de utilizatori de pe TPU.ro? (click pe link pentru poza) http://www.picz.ro/show-image.php?id=b8ac9d084fa47396895cd0be2e357aaa D@U F00ndytSa Mortii special pentru...? (mai mult)
Care este vedeta voastra preferata? Va doriti sa fiti ca ea?
Buna:D Imi poate da si mie cineva statusuri noi noute de toate felurile? cele mai noi si frumoase primesc fundita:-*
Cine este din galati?
Voi ce profil liceal v-ati ales sau ati vrea sa urmati? Motivati! MULTUMESC!
Caut garsoniera max 180 de euro.mai am cateva zile pana trebuie sa parasesc actuala locuinta si mi-e ca ajung pe strazi. ce urat:D:D nu gasesc nimic. poate stiti voi pe cineva care inchiriaza.ca am dat...? (mai mult)
spuneti-mi si mie cum pot sa dau fundite ca nu stiu...
Maine as vrea sa dau o petrecere in pijamale alaturi de prieteni.Nu prea am idee ce ar trebui sa fac.Este prima mea petrecere in pijama.Va rog, spuneti-mi ce ar trebui sa mancam, recomandati-ne...? (mai mult)
Am trecut in clasa a-IX-a la profilul filologie din cate am inteles as avea mult de citi imi puteti spune cam ce as avea ca vrea sa ma apuc de vara asta FUNDITA:d
De unde vine treaba ca in 2012 va fi sfarsitul lumii cica? Am auzit ca asa se zice fiindca nu stiu ce calendar se termina in decembrie 2012, e adevarat?
Ce parere aveti despre melodia Flipsyde- Someday http://www.youtube.com/watch?v=e5QEAI_O2IA? eu o ascult toata ziua:D
Sunt din nou Andreea si am trecut in clasa a 5-a.Sunt mai multi baieti care se tin dupa mine. Daca mie nu imi place de ei, ce sa fac sa nu-i supar?
Va rog cine imi dau un raspuns repede am nevoi >:D cum imi pot scaote oamenii din casa la sims 3 daca vreau sa bag altii? :(( nu stiu please! fundita
Am si eu o intrebare: Dupa ce trec cele 6 luni de la acordarea indemnizatiei de somaj trebuie neaparat sa ma angajez? mersi :D
Daca primesc un apel cu numar necunoscut se poate afla numarul? [sunt pe abonament, orange]
Ere mai demult un film... a fost difuzat pe primatv pe 1 mai 2010... cu 2 catei si o pisica care plecasera de acasa? Fundita! :X:X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?