Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Tu m-ai ajuta daca ai stii ca nu iti voi da fundita?[E o intrebare la care nu o sa primiti fundita]Sunt foarte curioasa sa vad cate raspunsuri o sa am.
am mai pus aceasta intrebare o data dar nu ma inteles foarte bine. deci, as vrea sa-mi iau un nokia 5230 dar nu stiu daca e foarte bun si ce primesc la pachet.am auzit ca iti da carcase, as vrea...? (mai mult)
Vreau sa va spun ceva.Deci acum cateva zile eram cu niste copi intr-o groapa in care se face un bloc si la un moment dat un baiat a zis sa facem razboi cu pietre.Eu am dat intr-un lemn dintr-o balta si...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva site-ul de unde sa descarc melodii cu: Pops? Fundoi:x
Cum va petreceti timpul pe vremea asta ploioasa?
Cat costa cu aproximatie aparatul de ras venus?
O scara de la 0 la 10 cat de important este pentru voi libertatea =))
Cine imi poate spune si mie mai multe despre ladypopular? ce trebuie mai exact sa faci si cum avansezi ca nivel? Multumesc!;)
Buna' Cum as putea sa iau in greutate.Eu am 1.60 si 40 kg., stiu ca sunt ft ft slaba pentru inaltimea mea si tocmai de asta vreau sa va cer sfatul.Mery anticipat.
Ce filme despre relatii la distanta stiti? (gen "Dear John):D
In primul rand, scuzele de rigoare pentru ca scriu sub anonimat.Ma aflu intr-o situatie jenanta, penibila chiar.Am 18 ani, mama mea 36, prietenul 24.Problema este, ca prietenul meu cu...? (mai mult)
Cum pot afla cine imi umbla pe id? sau cum pot bloca accesul altcuiva pe id meu? de toate am incercat chiar sa imi schimb parola si totusi imi intra o persoana si vb urat cu toti din lista! un ajutor.PLS...? (mai mult)
Stiti niste site-uri cu jocuri pentru Nokia 2700 clasic? Cele mai multe si cele mai bune site-uri primesc FUNDA!
Funditzzzzzzzzzaaaaaaa!:X:X:X:X:X pe ce site sa intru pentru a vedea la ce liceu am fost repartizata.(tg. mures)
Daca la ei "Eclipse" apare pe 30 iunie, la noi cam cand o sa apara? Multumesc! :)
As vrea sa stiu si eu de ce atunci cand accesez o intrebare pentru a raspunde sunt redirectionata catre alte intrebari? am intrat si pe pagina userului la intrebarea respectiva si tot nu merge?...? (mai mult)
Ce telefon este mai frumos lg kp500 cookie alb cu dunga albastra sau lg kp500 cookie roz?
imi dati va rog un link de la un site cu o dieta mai usoara? Plsz...
Stiti daca pe conquiztador pot sa dau banii altui jucator?
Hey! Care a fost cea mai penibila intrebare pe care ati citit-o pe acest site?
Stie cineva un joc de gen club penguin, adica online. Din asta in care poti sa-ti cumperi haine si din astea...
Stie cineva un salon BUN de tatuat din Pitesti? Daca da...adresa, preturi.etc?
Am cumparat un adaptor bluetooth si cum se foloseste? Stiu ca trebuie sa il pun la pc dar cum se conecteza la telefon? nu stiu daca ma intelegeti. Ce trebuie sa fac? Mai am nevoie de ceva ca sa pot...? (mai mult)
Cum reusesc sa-mi fac cont pe youtube.com ca nu-mi merge dar vrea sa pun un video pe un site si trebuie sa ai cont ca sal descarci!
Cand vreau sa instalez Team Viewer imi spune Installation type: Normal installation (defaut) Start automatically with Windows Am bifat la normal si spune: Password: Confirm password: Set...? (mai mult)
Http://www.kwebbel.net/moarte/ Aveti incredere in aceste teste? /Cand vom muri?/Dau Fundita celui mai amplu raspuns referitor la aceasta intrebare.
Ce parere aveti despre vestitul curent EMO? Despre hainele, machiajul si coafurile lor? Despre modul de a se comporta cu ceilalti?
Azi fac 1 anisor cu prietenul meu si am de gand sa-l invit la mine acasa si vreau sa-i pregatesc ceva special! Aveti idee ce? Multumesc:)
De ce unii nu pot sa aiba incredere in cine ar trebui?:|. De cele mai multe ori noi credem toata "turma", indiferent de adevar si minciuna. Tocmai ce am fost pusa intr-o situatie de genul." recunoaste!...? (mai mult)
Am la bloc o vecina micuta si bunica ei o striga mereu Saffy, Saffy.Cum poate sa o cheme pe micuta?:D
A aparut de curand o reclama la Dero cu doua personaje(una si unu) care danseaza pe o plaja.inconjurati de alte personaje care canta etc.imi puteti da un link cva...ca nu o gasesc
Stie cineva de unde pot lua imagini cu twilight? raspundeti repede pls dau fundita si votez raspunsurile :X :D va multumesc!
Rasp imd. Mi-am facut pe lady popular. Nu il mai vreau! Cum fac? P. S Costa?
Cum folosesc Winows Movie Makie?
Cum se castiga banuti pe hi5 si ce fac cu ei?
Cum se numeste melodia aia de la Fifa?
As vrea sa stiu ce greutate trebuie sa am la o inaltine de 147 cm si la 12 ani.
Daca instalez Team viewer si las sa intre in PC pe cineva cum pot sa-l scot afara? Poate vrea sa deschida un fisier pe care eu nu vreau sa-l vada.Cum imi dau seama cand a iesit din PC? Mai poate intra fara...? (mai mult)
Cum fac sa imi creasca parul mai repede? Dau fundita!:-)
Ce parere aveti despre orasul Onesti?
Am o problema :| cand vreau sa dorm indiferent cat de obosit as fi sau indiferent de pozitie cand ma pun in pat pur asi simplu nu pot sa adorm(de vreo saptamana )dintr-o data imi bate inima mai repede si...? (mai mult)
Cum fac si eu un test despre Naruto(adica sa fac eu intrebarile)? Stie cineva vreun site in care sa il pot face?
Cine e interesat de psychokinezie as dori sa vorbesc desrpe acest lucru, va rog dati-mi id-ul vostru va rog
Ce faceti in vacanta asta?
1.Before you(take) your decision, you(have to) consider all the posibilities. 2.After the music(stop), it(be) your turn. 3.Somebody(wait) at the airport till you(arive). 4.Are you kidding? I (not leave)...? (mai mult)
am si eu o intrebare in legatura cu hi5`ul.tot incerc de ceva timp sa imi pun ce poza vreau pe profil [modifica aspectul-creeaza un asp...] si nu imi apare poza, stie cineva de ce? Mss!
Buna:* am si eu o intrebare in legatura cu hi5`ul.tot incerc de ceva timp sa imi pun ce poza vreau pe profil [modifica aspectul-creeaza un asp...] si nu imi apare poza, stie cineva de ce? Sau trebuie sa? (mai mult)
Cineva a pus o poza de-a mea pe hi5-ul sau fara acordul meu... ce pot sa fac sa i-o sterg?
Cine imi da si mie un cont pe metin gx va rog frumos
Buna dimineata! stie cineva ce pot face cu insomnia asta? va multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?