Da pot. Si mai pot si desface borcane cu ambele maini. Sîc sîc... tu poti? Uite de exemplu tastatura o pot folosi si cu degetele de la picioare.
@pluscus M-ai lamurit, gata, m-am hotarat ...renunt la mana dreapta. O sa o fac numai cu stanga.
Dar oare picioarele? Nu se incadreaza si ele cumva aici?
Eu am descoperit ca am noroc chior
...si ca sa stii, imi pot folosi si eu ambele maini
Cine are dexteritate la ambele maini, se cheama ca e AMBIDEXTRU. Cat despre calitati, eu consider ca sunt constiincioasa profesional.
În buzunar...am găsit un chibrit, 2 ambalaje de ciocolata milka şi un chiştoc de ţigară...omg astea da calităţi ascunse
Si eu imi pot folosi ambele maini la mai multe lucruri de exemplu pot sa ma spal pe dinti cu mana stanga sau sa scriu si cu mana stanga numai ca am un scris cu mana stanga...
. In buzunar am gasit 100 de lei (noi)
.
Si eu le pot folosi. Sunt si dreptace si stangace. Sa vedem ce gasesc prin buzunaree: avand in vedere ca sunt fata, stiu sa joc foarte bine fotbal(in special portara). Am un intelect superior
o sa mor repede.(glumesc). Creierul meu proceseaza foarte repede. Cam asta am gasit in buzunarul drept. In buzunarul drept numai am timp sa caut ca sunt prea multe
Pot sa fac niste trucuri cu limba
. Stiu ca suna ciudat dar nu va ganditi la altceva.
Am mai gasit o calitate preponderent exprimata de stangaci:intuitia![]()
Intuitia este o calitate a stangacilor care ii ajuta sa contrazica dreptacii inainte ca acestia sa apuce sa deschida gura.
ai putea crede ca e o rautate din partea noastra, a stangacilor, ca nu-i lasam sa combata, de fapt ii ajutam:uneori, cand dreptacii deschid gura...auci-auci
Ok, deci cu mainile am rezolvat-o...sa trecem la picioare:exista un film in care Daniel Day-Lewis face un mare rol.intreaga pelicula este extraordinara, se numeste "Piciorul meu stang". Nu stii cate poate face Daniel Day-Lewis cu piciorul sau(atentie:stang). Printre altele poate lua un Oscar cu piciorul sau stang.
te rog sa-l vizionezi.filmul,desigur.
Andrei200202 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
change12 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
FreddieM întreabă: