| Arthur a întrebat:

A fost aseara o mega discutie legata de dreptaci si stangaci. Citind toate postarile de acolo am aflat un lucru EXTRAORDINAR : sunt total deosebit, eu imi pot folosi ambele maini. rolling on the floor URAAAA!
Voi v-ati descoperit vreo calitate ascunsa? (prin buzunar)hee hee

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu n-am buzunarecrying

| Arthur explică:

Da pot. Si mai pot si desface borcane cu ambele maini. Sîc sîc... tu poti? Uite de exemplu tastatura o pot folosi si cu degetele de la picioare. laughing

| Arthur explică:

@pluscus M-ai lamurit, gata, m-am hotarat ...renunt la mana dreapta. O sa o fac numai cu stanga.
Dar oare picioarele? Nu se incadreaza si ele cumva aici? thinking

| Flav a răspuns:

Pai poti sa scrii cu ambele maini? Ca atunci chiar esti norocoasa...

| Barajag a răspuns:

Eu am descoperit ca am noroc chiorlaughing...si ca sa stii, imi pot folosi si eu ambele mainihee hee

Abh
| Abh a răspuns:

Cine are dexteritate la ambele maini, se cheama ca e AMBIDEXTRU. Cat despre calitati, eu consider ca sunt constiincioasa profesional.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

În buzunar...am găsit un chibrit, 2 ambalaje de ciocolata milka şi un chiştoc de ţigară...omg astea da calităţi ascunse laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Si eu imi pot folosi ambele maini la mai multe lucruri de exemplu pot sa ma spal pe dinti cu mana stanga sau sa scriu si cu mana stanga numai ca am un scris cu mana stanga...rolling on the floor. In buzunar am gasit 100 de lei (noi)hee hee.

| asdgfhresry a răspuns:

Si eu le pot folosi. Sunt si dreptace si stangace. Sa vedem ce gasesc prin buzunaree: avand in vedere ca sunt fata, stiu sa joc foarte bine fotbal(in special portara). Am un intelect superior rolling on the floor o sa mor repede.(glumesc). Creierul meu proceseaza foarte repede. Cam asta am gasit in buzunarul drept. In buzunarul drept numai am timp sa caut ca sunt prea multe laughing

| hottweet a răspuns:

Pot sa fac niste trucuri cu limba laughing. Stiu ca suna ciudat dar nu va ganditi la altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai gasit o calitate preponderent exprimata de stangaci:intuitiawinking
Intuitia este o calitate a stangacilor care ii ajuta sa contrazica dreptacii inainte ca acestia sa apuce sa deschida gura.
ai putea crede ca e o rautate din partea noastra, a stangacilor, ca nu-i lasam sa combata, de fapt ii ajutam:uneori, cand dreptacii deschid gura...auci-auci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, deci cu mainile am rezolvat-o...sa trecem la picioare:exista un film in care Daniel Day-Lewis face un mare rol.intreaga pelicula este extraordinara, se numeste "Piciorul meu stang". Nu stii cate poate face Daniel Day-Lewis cu piciorul sau(atentie:stang). Printre altele poate lua un Oscar cu piciorul sau stang.
te rog sa-l vizionezi.filmul,desigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu imi folosesc ambele mainibig grin alta calitatea hmmthinking dar am descoperit ceva interesant. e mai degraba talentbig grin sa ma joc cu portocale, carfoti etc ...sculptura in fructe si legumerolling on the floore foarte tare; incercatibig grinlaughing))