| KillMePlease a întrebat:

Ai vrea sa iti aflii viitorul sau anumite aspecte din viitor?

63 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| KillMePlease explică (pentru SuckDreamLoveH):

Stiam eu...
Dar oare sa fie,, deranjul'' motivul pentru care nu dai un raspuns? Eu nu cred...

Da...
Sunt o nerecunoscatoare ce-i drept... Mersi pentru sfatul dat in mod indirect. De acum inainte voi fi mai recunoscatoarea, chiar si pentru raul ce-l primesc, pentru ca de ce nu, nu?
Nu pot pricepe un lucru, insa o las asa deoarece risc sa fiu acuzata ca sunt prea curioasa si poate chiar sa ajung la puscarie (desi is minora, nu conteaza)

Stiam ca tot raul se intoarce, insa ideea este ca eu nu pot pricepe cu ce ti-am gresit de acum ai acest comportament fata de minie.
Dar cum ai zis si tu, nu conteaza. De ce ar conta atata timp cat totul se invarte doar in jurul unor vorbe?

Nu aveam de unde sti care era a ta stare, daca as fi stiut, nu faceam asta.
Pana la urma, asa ai facut si tu de la acel moment pana in prezent si tot nu te opresti. Inteleg ca nu te-am facut sa te simti tocmai binie, dar de ce nu mi-ai zis? Daca imi ziceai as fi incetat si probabil nu se ajungea pana in acest punct. Nu stiu cat la suta sunt eu vinovata si cat nu, dar o parte de vina o detin si mi-o asum.

Inteleg...
Sunt o tampita..Da...Stiuu...
Macar am taria de caracter de a-mi cere scuze: imi cer scuze, sper sa ma ierti...
Mai mult de atat chiar ca nu mai pot face.

Da...
,,Apreciezi''...te cred...asta e tot ce poti face, nu? Si spui de mine .....in finie.

,,chestiile astea'' sunt doar niste simple urmari ale altor chestii.
Nu ne vom intelege niciodata pentru ca nu putem ajunge la un consens. Eu am mai lasat de la mine...Dar daca nu a mers, inseamna ca nu a mers.

Uite, hai sa terminam cearta, nu sunt capabila in acest moment sa ma cert cu cineva, okay?
Eu ar cam trebui sa ma duc la scoala, daca vrei, dupa ora 18 sunt libera la cearta, insa acum, din pacate, nu...

,,mereu ''?
Tin sa te informez ca nu fac mereu asta.
Pai hai sa rezolvam odata ce avem de rezolvat.Zic eu ca ar fi o idee cat de cat buna... Ziceam doar...

| Doub a răspuns:

Nu.

| GhostRider02 a răspuns:

Da

| Liviu a răspuns:

As vrea sa vad doar partile rele, ca atunci cand vad o singura particica de bine, sa pot sa trasarlaughingde fericire.

In ritmul asta nu cred ca o s-o mai rezolvam...

| Happyjump a răspuns:

Clar nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Absolut. Daca e unul urat macar ma voi ambitiona sa ma zbat ca sa-l schimb, iar daca e unul frumos nu vad motiv care sa ma intristeze. happy

| KamaSutra a răspuns:

Da,as vrea sa aflu daca iau examenul...thinking

| KillMePlease explică (pentru KamaSutra):

Nu fi atat de stresata, daca inveti e extrem de simplu.
De exemplu, la simulari a fost foarte foarte simplu, testele de la clasa is mai grele uneori decat simularile astea.
La romana chiar a fost super simplu (si la mate... da faza ciudata-i ca la mate mi s-a parut mai greu si totusi am luat mai mult thinking ).

| Geanin a răspuns:

Cand voi fi cu tine, cum va fi?

| KillMePlease explică (pentru Geanin):

Vei fi cu mine? o.O
Unde vei fi cu mine? La raspunsurile unei intrebari de pe TPU laughing

| Geanin a răspuns (pentru KillMePlease):

Si acolo!