| Atotstiutorul a întrebat:

Am mers astazi la hypermarket si in boxe am auzit niste reclame. este legal? e aici ceva de stors banuti? vr-un avocat? ca eu n-am semnat nimic ca as putea sa aud reclame...
nu e ca la tv ca la tv cand deschizi tv-ul prima oara e un user license agreement, si daca esti de acord bifezi sau nu, duci tv-ul inapoi, la tv te informeaza ca urmeaza reclame, poti sa schimbi postu, pe internet accepti sau nu accepti conditiile site-ului. am optiune sa NU, da la hypermarket ce fac daca sunt in mijlocul lui? fug la iesire? sau? clar nu este legal, vr-un avocat daca vrea sa ma contacteze poate luam niste banuti?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Când ieși din casă dai click pe licensed agreement?

| MistarGoGu a răspuns:

Mall -ul sau supermarket sunt spatii private! Deținute de un investitor! Nu te ia nimeni cu japca la Mall sau market! Poți sa îți comanzi acasă! Se rulează reclame ale unui magazin sau ale celor care au acolo magazine si $$$ platesc!
Lasa-te de japca si pune mana la munca!
Dacă nu respecti regulamentul intern un Mall sau supermarket te poate evacua sau sa-ti ceara ei despăgubiri! De asta ce zici?
Un proces durează, te stoarce avocatul de bani si la final DACA pierzi, si 100 % pierzi mai plătești si cheltuieli de judecata!

| caalcen a răspuns:

Poate lua niste banuti avcatul de la tine. Si tu ramai cu paguba.
Cei cu hipermarketurile fac ce vor in casa lor. Ba nici nu deranjeaza vecinii cum faci tu cu muzica tare sau tropaiala prin casa.
Mergi la munca si lasa smecheriile. Ca nu stii nimic.

| darrio2007 a răspuns:

Nu mai intri in supermarket daca te deranjează.

| Atotstiutorul explică (pentru MistarGoGu):

Nu ma stoarce pe mine de bani, era ideea ca avocatul sa plateasca tot si la final dupa ce luam banii in dadeam 40%. daca voia asa bine daca nu. NU.
am voie sa filmez in hypermarket? si sa pun pe net?

| MistarGoGu a răspuns (pentru Atotstiutorul):

La ce filme te uiți vere? Ce cai verzi visezi tu acolo? Niciodată pe lumea asta un avocat NU va plati nimic! El face un contract pentru consultata si reprezentare in instanta a clientului sau persoana fizica sau companie! Fixează un onorariu in funcție de complexitatea cazului la care lucrează!
Se poate stabili contractual o prima de reușită extra onorariu!
Cauta pe net statutul avocatului si vezi ce AU voie sa facă si ce NU au voie sa facă in baza unui contract de servicii juridice!
La filmare depinde! Fiind spatiu privat pot permite sau interzice filmarea!
Acum cu GDPR-ul *( protecția datelor personale ) poți intra in probleme serioase dacă filmezi fetele oamenilor de prin magazin *( personal sau clienți) si le postezi pe net! Întreabă la biroul de Informații sau ia legătura cu un manager sa nu ai tu dupa probleme!