| Dismally a întrebat:

Am o curiozitate, cum se socializeaza in anul 2020? big grin Voi ce metode folositi?

53 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe internet rezolv toate necesitatiile barbatesti, dupa in realitate termin pactul cu fiecare tipa in parte

| Dismally explică (pentru Reghqen):

O fi vreun efect al pandemiei happy

| Dismally explică (pentru mgtow):

Am inteles happy

| Reghqen a răspuns (pentru Dismally):

Cu siguranță...

| Apokales a răspuns (pentru Dismally):

laughing Nu m-ai intalnit, prietene.

| Dismally explică (pentru Apokales):

Aa, deci problema este la tine? laughing

| Apokales a răspuns (pentru Dismally):

Cred ca ma numar printre ei happy.

| RKBlue a răspuns:

Pe internet...
Adica:
1) Whatsapp
2)mesaje
3)Telefon
4)Fata in fata, daca e sa ma intalnesc cu cineva din intamplare pe afara( dar la o distanta siguralaughing

| Dismally explică (pentru RKBlue):

Cam la fel si eu happy

| RKBlue a răspuns (pentru Dismally):

E binelaughing

| Dalmore a răspuns:

Whatsapp.

| J0B0MAT a răspuns:

În anul 2020, mai mult decât în orice alt an, socializarea se face în cea mai mare parte online.

| Ofiintă a răspuns (pentru Apokales):

Persoanele obositoare sunt la tot pasul. Cele calitative nu se găsesc în orice colț. Prin urmare, te înțeleg.

| Dismally explică (pentru Dalmore):

Da, si eu folosesc.

| Dismally explică (pentru J0B0MAT):

Asa este.

| Dismally explică (pentru Ofiintă):

Da, este destul de greu sa gasesti pe cineva compatibil, cineva cu care sa ai ce vorbi.

| Curious2 a răspuns:

Eu nu prea am cu cine socializa.
Vorbesc foarte mult cu maica-mea, findca e mereu langa mine, in rest, socializez pe TPU.

| Dismally explică (pentru Curious2):

E bine si aici.

| PainTech a răspuns:

Porumbei voiajori si mesaje in sticla. Altfel nu ai cum, ca te asculta Zuckerberg.

| Dismally explică (pentru PainTech):

Ai incercat telepatia? laughing

| PainTech a răspuns (pentru Dismally):

Nu ca e wifi si aia e in mana cu 5G.

| Dismally explică (pentru PainTech):

Da, o fi cu cipuri si nanoparticule laughing

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=hXNpo9aLn3k
Eu personal ma adresez cu "domnul" adica "salutare Domnul Dismally" ceva in genul acesta. Niciodata nu mi-a placut sa spun "salut bai c+oaie Dismally" cum fac astia de varsta mea. E urat tare urat.
Daca vine cineva la mine si ma saluta cu "salutare c+oaie" s-au "ce faci c+arnatule" s-au "bai boschetule" atunci chiar ca ma ia flama https://www.youtube.com/watch?v=wL8vqShAh-w ii trag una sa ma tina minte toata viata lui si merg la puscarie fara catuse de buna voie.
Daca vorbesti frumos cu mine te respect ca pe un domn la costum, daca vorbesti urat cu mine atunci ma pis pe tine si te leg de teava de gaz si acolo rami jegosule.

Mai intai a fost cuvantul caci prin puterea cuvantului s-a putut schimba lumea pe urma au venit faptele. Deci prin urmare daca vorbesti frumos cu mine te ajut chiar daca ai facut o gluma porasta care nu se cade dar te ajut numai si numai daca vorbesti frumos cu mine.