| chiftelutacrocanta a întrebat:

Am o problema,cand ma atasez de cineva vreau sa ma apropii tot mai mult de el si in lipsa lui/ei simt un gol in inima. Urasc suferinta,dorul,urasc sa ma indepartez de oamenii pe care ii iubesc, unii considera ca e bine sa accepti uneori suferinta, sa lasi in urma oameni pe care ii iubesti, sa pleci in tari straine si sa lasi oameni dragi in urma ta, eu ii consider niste prosti, nu stiu de ce omul vrea sa se imbogateasca si nu e mai atent la iubire, la oameni, de ce omul nu lupta pentru dragoste si o lasa sa se evapore atatea ori?

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Lupți când ai pentru ce. Eu mă atașez repede și nici acum nu știu ce pot face însă niciodată nu voi fi prost. Voi fi undeva la limită ca să nu am regrete însă încerc să judec bine fiecare situație căci oamenii se îndepărtează sau te îndepărtezi tu de ei cu un motiv. Omul potrivit ție nu se îndepărtează și nici tu de el.

| ZetZ a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi iubirea trece prin buzunar, trist dar adevarat.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru ZetZ):

Cam asa e, chiar e trist dar asta e adevarul.
Din pacate nici pana in secolul 21 oamenii nu fac decat sa se gandesca decat la bani si nu la lucrurile care cu adevarat cum ar fi familia, iubirea, prietenii, bine si de bani avem nevoie ca asta e trebuie sa avem bani ca sa ne intretinem si sa avem grija de noi dar si de cei apropiati dar nu trebuie banii inaintea prietenilor, a familiei si persoanelor dragi.
In viata sunt lucruri mai importante decat bani.

| IJustDeath a răspuns:

Și eu sunt exact la fel.
Cred că cei care își lasă persoanele dragi în urma cu speranța că le vor uita nu își dau seama de cât de scurt și valoros este timpul care ar trebui să îl petreacă împreună.