| 6cai a întrebat:

Am si eu doua intrebari referitoare la Nokia n73:

1. Sunt unele ore intr-adevar plictisitoare totodata neimportante, la care profesorul vorbeste sa n-adoarma si nu-i pasa daca inveti la ora lui sau nu, iti pune note dupa notele tale la alte materii etc. Am cablu cam dus, atunci cand ascult muzica la telefon prin casti, si se deplaseaza putin mufa nu se mai aude prin casti ci prin difuzor, fara a-mi cere permisiunea la genu: Continuati redarea prin difuzoare? Da / Nu, si nuprea e bine. Deci pot umbla la setari si sa pot sa fac telefonul in timp ce merge muzica cand scot castile sa se opreasca, nu sa continuie?

2. Atunci cand sun / sunt sunat, cand vorbesc la telefon cu cineva, orice zgomot din exterior acopera vocea celui cu care vorbesc si nu ma inteleg deloc. Sunt nevoit sa bag castile, ca sa aud bine. Sonorul convorbirii e dat la maxim, exista cumva alta modalitate de a mari sonorul?

Multumesc.

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Bunica mea avea o vorba despre lucrurile care au devenit subrede in timp: "Trebuie schimbat!" Acum, ori il duci la service, si ti-l fac cei de acolo, ori cauti altul mai bun, care sa nu iti faca figuri.

| 6cai explică:

Deci cand vorbesc cu cineva, singura solutie de marime a vocii cu care vorbesc sunt butoanele din marginea dreapta de volum si pentru muzica?

Nu cred ca m-ai inteles. Stiu ca e de vina mufa, ca e sensibila, si s-au cam distrus firele din inauntrul ei, dar nu castile ma intereseaza, ca as cumpara altele, ci altceva. Hai s-o iau altfel, deci ascult muzica in casti atunci cand scot mufa, vreau ca muzica sa nu continuie ci sa se opreasca si sa zica: Continuati redarea in difuzoare? Da / Nu. Cum am vazut ca face la unele telefoane, si m-am gandit ca se poate modifica din setari ca sa faca asta si la al meu. Cred ca te-am lamurit.

| 6cai explică:

Alte raspunsuri mai concrete, va rog sa cititi mai cu antentie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pentru intrebarea 1:
Nu poti face nimic, asa este din fabrica...problema ta sunt castile ori mufa din interiorul telefonului.