anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa ma angajez si imi e teama de acele teste "IQ"si stiu ca mi se cere sa fac niste analize si un examen psihologic, inclusuv acest test IQ, am citit cate ceva despre asa ceva si spunea ca media e undeva la 100, cum ar fi punctajul? Ce tip de teste se dau la cabinet? Stiu ca imi spunea cineva ca sunt unele alb negru ce masoara o inteligenta medie si unul color, mai greu, e adevarat? Si testele astea, cat masoara maxim, adica ce IQ maxim masoara si oare le-as putea cumpara si eu de undeva? Ca sa vad despre ce e vorba, sau sunt permise doar celor specializati,psihologi,psihiatrii, etc?

Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Testele ce masoara coeficientul de inteligenta nu sunt asa eficiente cum crezi tu! nu exista aparat care sa masoare capacitatea creierului de a asimila si procesa informatiile, da' sa mai vorbim de un test! e prea mult pentru deceniul asta! Testele astea nu pot dezvalui nici macar cata informatie ai acumulat tu pana acum sau gandi neuroni sunt in miscare...aceste teste iti testeaza putin logica,atentia, memoria. Cam atat! De trecut, poti trece de ele. sunt banale cele de nivel mediu. Stai linistita, frica este in mintea ta, ea nu exista!

| anonim_4396 explică (pentru Donsavas):

Am crezut ca nu imi mai raspunzi, nu stiu ce se intampla cu mesajele, se trimit greu si nu imi dau seama daca le-ai primit sau nu, mersi muult mult de tot, eu nu stiu cat sunt de eficiente, dar voiam sa stiu ce ma asteapta, nu am mai facut si nu prea stiu despre ce e vorba, din ce m-am mai informat...si din cauza asta ma intereseaza foarte mult sa stiu despre si mi se par interesante chiar sunt curioasa care ar fi iqu maxim masurat de acestea, la un cabinet psihologic, te pup dulce :*:*:*:*

2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Apropo,de vorbit vom vorbi maine! tu lasa-mi adresa ta de Facebook pentru a-ti scrie acolo, sa putem discuta deschis, pe larg! pana atunci, iti doresc o noapte usoara!