5 August 1962, Marilyn a fost gasita moarta in casa sa. Se pare ca s-a sinucis luand o doza crescuta de barbiturice. Speculatiile din jurul mortii vedetei au fost nenumarate: sinucidere, crima, supradoza de droguri si alcool (ultima varianta este extrem de plauzibila, vedeta fiind bine cunoscuta pentru viciile sale).
Pe internet au inceput sa circule tot felul de presupuneri: unii sustin ca Marilyn ar fi avut legaturi cu Mafia, ca intreaga sa casa era plina de microfoane si camere video ascunse. Mai mult, se spune ca asasinarea vedetei ar fi fost inregistrata, iar barbatul care supraveghea inregistrarile a murit in circumstante neelucidate.
Dupa cum vezi sunt mai multe ipoteze, eu m-am obisnuit deja, aproape la nicio vedeta nu sa descoperit adevarata cauza a mortii lor.
Supradoza de medicamente.Ideea de crima e un mit.Am vazut pe Discovery cum era corpul situat si nimic nu ridica suspiciuni de crima.Pacat.Rar lumea a vazut o frumusete si un asemenea talent.Se zice ca a mostenit de la mama ei, o afectiune la cap care in timp s-a agravat si a dus-o in pragul nebuniei
Eu as vrea altceva. sa-ti editezi putin intrebarea, ca nici cu cea mai mare vointa nu am reusit sa inteleg ce vrei de la noi.
Nu a fost un comentariu rautacios...au fost sfaturi... adica " la cate a murit"- la cate ce, vorba lui darrio. iar lipsa de semne de punctuatie, ne incurca. puteam si eu sa iau ceva de pe wikipedia si sa iau funda, dar nu-mi pasa. ti-am spus fara niciun fel de rautate sa editezi intrebarea deoarece are cateva greseli, si nu se inteleg cateva chestii. m-am prins ca era vorba de moartea ei, dar tot aveai nevoie sa o editezi.imi pare rau, daca ai crezut ca vreau sa te enervez.
Anotherhumanbeing si darrio2007 eu am pus o intrebare, daca nu ati inteles-o mai bine nu raspunzi decat sa lasi comentarii rautacioase, nu am mevoie de asta, multumesc oricum si multumesc cu adevarat PrajituraAmandinaCuPutinaCocaina si Mr & Mrs Fox.