| Xtina_8376 a întrebat:

Bai sunt baieti draguti p'aici pe site?batting eyelashes laughing)

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

In mod sigur. big grin

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu, "bai", nu sunt. Si chiar daca ar fi, chiar crezi ca percuteaza la asemenea limbaj?
Asa cum iti spunea @Dmonik, faci o mare confuzie: aici nu esti pe mess, deci, ar trebui sa te straduiesti un pic sa ne demonstrezi cat de bine stii tu romaneste. Si, mai ales, cum stii tu sa te adresezi unor persoane pe care, in fond, nu le cunosti.
Ah...si inca ceva: ti se pare tie ca TPU ar fi vreun site de dating?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Faptul ca, la o asemenea intrebare, ti-au raspuns numai fete ar trebui sa-ti dea de gandit. Cum spuneam: baietii nu percuteaza la genul asta de adresare. Mai invata!

| ATHOS a răspuns:

Uita-te la mine! Asa-i ca-ti plac?

| Emeraude a răspuns:

Trebuia sa verifici intai daca sunt si disponibili...hee hee

| Xtina_8376 explică:

Pfff m-ati spart oh go on @Dmonik crede-ma ca stiu ortografie si punctuatie mai mult decat stiu 3/4 din utilizatorii TPU, dar fiind pe net prefer sa vorbesc/scriu in limbajul "messenger" nu vad de ce te-a deranjat pe tine chestia asta de ai sarit repede sa-ti dai cu parerea ca nu pari a fi baiatwinking si 2) si eu sunt destul de pretentioasa happy

| Xtina_8376 explică:

@Dmonik ce treaba are faptul cum m-am exprimat (bai) cu intrebarea in sine? ca eu nu inteleg...asa am eu "obiceiul" sa vb nu ma exprim intr-un mod "urat" ca sa zic asa...si nu-mi place sa folosesc "fa" sau "fai" asta o folosesc tigancile care ne ocupa tara in mare majoritate straight face

| Xtina_8376 explică:

Ce-mi place ca va atacati toti asa laughing si foarte interesant faptul ca au intrat numai fete sa-mi raspunda si sa-si dea cu parerea ca nu stiu sa vb romaneste, ca nu stiu ce oh go on ho ca nu caut "date" pe site am pus intrebarea la caterinca si vad ca mi-au raspuns numai "ofticate" oh go on

| cosminbacau a răspuns:

Cat fight? Eu sunt dragut. Dar stai! Asta trebuia sa zica altcineva. Eh, am gresit si eu.

| Cineva_1522 a răspuns:

Tu oaie dubla eu ma refeream in ce forma...sunt mai multe forme.am uitat ca u stii informatica din ziar

de exemplu : http://www.google.ro/......tp?/imgres r:2, s:12&tx=82&ty=76&biw=1024&bih=580

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt, dar sunt pretentiosi. Daca nu ai habar de ortografie si punctuatie sustin ca nici nu-si intorc ochii catre fete "dragute"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Xtina, tu de ce crezi ca ma bag, in ciuda faptului ca nu-s baiat? Si eu caut acelasi lucru - baieti si fete, draguti si destepti! -si am vrut sa-ti impartasesc din experienta mea de "viata" pe site!
Daca tu ai spus "Bai", ai folosit varianta neutra. N-ai spus nici "măi/mă" si nici "făi/fă"!hee hee

Întrebări similare