| BRG a întrebat:

Bun găsit tuturor, ce îmi recomandați dumneavoastră să îmi cumpăr, dintre un magnetofon Rostov 105 S1 (care este copie după Akai) sau chiar un Akai Gx sau 4000D care vi se pare cel mai bun?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Calitatea unui Akai faţă de o sculă rusească este mare. Avantajul este că Rostov-ul are o mică staţie şi boxe pe care le poţi folosi ca atare când rămâi fără benzi.
Akai-ul după câte ţin minte este numai deck - adică fără amplificare de putere.

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Unul din ele Akai Gx sau 4000D (toate au cate 3 motoare si 3 capete chiar si Rostov)! Dar mai gasesti benzi cu muzica?

| Arthur a răspuns:

Dragă Cristi, nu băga în seamă pe cei care nu au avut ocazia să asculte cât de " dulce " sună un disc de pick up sau o bandă de mag. S-a obişnuit toată lumea cu sunetele prelucrate digital care transmit un mesaj modificat ca şi conţinut de armonici faţă de sunetul iniţial. Pentru cunoscători sunetul digitalizat este un produs second hand dar un sunet extraordinar pentru cei cu urechi de tablă.

| micurutza2005 a răspuns:

Mai da nu te mai potolesti cu vechiturile, nu vrei nici cum sa evoluezi pe nici un plan, tu nu vezi ca de aceea nu iti iese nimic din ce faci ca nu te potrivesti cu zilele de azi ai ramas in urma de tot in comuna primitiva de 30de ani cu magnetofoanele tale cine te aude zice ca te-ai ticnit la cap, cand sant atatea scule performante in ziua de azi care pot reda cu acuratete mare o muzica, nu mai e o problema asta si tu tot vechituri vrei de unde sa ti le scoatem nu stiu da am vazut eu unul de expozitie intr-o vitrina la cineva acasa laughingpoate ti-l vinde.