anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un verisor care crede ca e homosexual.Nu stiu ce sa zic, dar eu nu-l cred.Are doar 14 ani.Credeti ca e doar o faza sau e pe bune? Il mai vad holbandu'se pe strada la cate unul, dar l-am vazut ca se uita si la fete, deci...

Intr-o zi l-am lasat singur cu iubitu' meu pentru cateva minute si cand m-am intors se luasera deja la pumni si nu au vrut sa spuna pentru ce.Peste cateva ore i-am spus ca eu nu cred ca-i gay si face: daca nu ma crezi de ce nu-l intrebi pe gagiutu? Si intr-adevar il pipaise cat timp fusesem plecata.Eu cred ca a facut'o intentionat ca sa-mi arate ca-i gay, voi ce ziceti?laughing

Poate doar vrea sa para diferit?

2 răspunsuri:
| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Are doar 14 ani, probabil a simtit ceva pentru un baiat de curand si e confuz.Cand l-a pipait pe iubitul tau, cred ca a facut'o ca sa iti confirme si el ca are dreptate si ca e homosexual. Daca e timid si nu e prea bagat in seama probabil vrea atentie.Sigur e doar o perioada sau poate cineva i-a spus ca se comporta ca un homosexual si a bagat la cap.N-ai de unde sa stii ce e cu el.Nu poti decat sa astepti sa-si dea seama ce se intampla cu el.
Bye!

| marryws a răspuns:

Este homosexual - lasa-l in pace, sa faca ce ii face placere. Faza cu "doar 14 ani" e prostie; sexualitatea se dezvolta mai devreme. Deci daca se uita dupa penis e clar ca asta e instinctul. Foarte bine, felicitari ca nu se ascunde si foarte bine ca nu va trai in minciuna si ipocrizie.