| Michiiiiiiiiii a întrebat:

Buna dimineata TPU! happy

Sunt cam certata cu tata, de fapt cand nu ne certam? In fine. Imi doresc foarte mult sa ma ia cu el la tara, maine. Si cand il intreb la ce ora/cu cine mergem, spune ca nu ma ia, sau spune ca eu i-am spus ca nu mai merg! Si asta nu e adevarat!
Ce pot face? Cum il pot convinge?
Orice sfat e bun venit!
Multumesc foarte mult!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îi spui direct în față: uite măi tati, te-am mințit că nu vreau să merg la țară să văd cum reacționezi, dar sincer vreau să merg cu tine. Nu vreau să fii singur."
Succes!
Pa, pa.

| andru8700 a răspuns:

Iti poti cere scuze daca chiar vrei sa mergi la tara, ii spui ca ai gresit si il rogi sa te ia cu el. Iar ca sa nu va mai certati, de fiecare data cand spune ceva, cand vrea sa te ''atace'' raspunde-i cu aceeasi moneda.De cele mai multe ori fetele seamana cu tatii asa ca tu singura ii sti foooarte bine comportamentul ca te regasesti in el. Tu iti stii limitele deci ii sti si limitele tatalui.la mine merge excelent.Si nu numai la mine.

| 93Anna93 a răspuns:

Tare as vrea sa fiu in locul tau! Pe mine ma obliga mama sa merg la tara cu ea(inca un pic si ma i-a taras din casa). Eu cred ca tatalui tau ii place sa "faca misto" de tine pentru ca vede ca te oftici. Oricum incearca sa ii zici ca ai nevoie de relaxare si ca imediat cum ajungeti, nu vei sta pe capul lui. Poti incerca sa plangi.Stiu ca e cam deplasat, dar lacrimile inmoaie orice inima, mai ales pe cea a tatalui. Eu cred ca te va lua oricum. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, sa fim bine'ntelesi! aici nu exista "cam certat", ori e razboi ori nu mai e, clar? laughing
Te invat eu ceva dar sa nu-i spui tata-lui tau ca ma prinde ala si-mi rupe picioarele laughing
Spune-i mamei tale ca e mai bine sa mergi si tu cu tata la tara deoarece asa il poti tine sub observatie mai bine, spui ca ai simtit tu ceva dar nu esti sigurawinking femei intre femei se ajuta, cius kiss