caramela
| caramela a întrebat:

Buna dimineata tuturor! multumesc celor care au crezut de cuviinta ca merit acest statut de EXPERT TPU. felicitari si celorlalti utilizatori deveniti Experti si nu numai, sunt multi care se implica pe acest site si merita cate un rang..cand am descoperit acest site, nu am gandit o secunda ca voi fii activa doar de dragul funditelor/scor/rang etc..nici nu prea stiam cu ce se "mananca" si cum sta treaba, daca ati urmarit activitatea mea, sunt raspunsuri date din trairile si cunostintele mele, nu raspund unei intrebari daca nu ma pricep si nici nu o fac de dragul funditelor..multumesc tuturor celor care imi apreciaza statutul si nu numai, nu poti fi draga tuturor si nu poti sa fii indragita de toata lumea..sa stiti ca o sa fiu tot eu si nu o sa o iau razna din cauza acestui statut si voi raspunde cu draga inima mereu, acolo unde cred ca pot da o mana de ajutor.a fost o reala placere sa descoper ieri acest statut si va multumesc din nou:*
O zi minunata sa aveti si va imbratisez cu drag a voastra Caramela:*:*
Si poate o punem de o mica petrecere nu? ce ziceti?tongue

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Bună dimineaţa, Caramela!
Te felicit pentru rangul de Expert TPU, îl meriţi din plin. Oferi răspunsuri inteligente şi folositoare fără să aştepţi vreo răsplată. Poate că nu mulţi de pe site-ul ăsta au o inimă bună şi fac asta din plăcere, poate că unii o fac doar pentru rangul acela şi pentru fundiţe, voturi etc. Însă, continuă să fii aşa în continuare pentru că meriţi.

Apropo, faci cinste?big grin laughing

39 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Felicitări, chiar dacă e târziu să îşi spun! :p

| Porcu?orulDeGuineeaV a răspuns (pentru anonim_4396):

Am trimis explicare, dar pricepe ca 174 de raspunsuri au fost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Porcu?orulDeGuineeaV):

TU INTELEGI DOAR CE VREI TU! Ma, copile, 121 raspunsuri erau echivalentul a 6050p in situatia cea mai defavorabila. Eu ti-am spus ca 174 raspunsuri inseamna mai multe puncte, dar inteligentul de tine n-a specificat ce reprezinta 174! Tu ai lasat sa se inteleaga ca tot 6085p inseamna! Astazi ai acumulat alte puncte(mai multe) fata de ziua de ieri. Tu tot o tii pe a ta ca eu zic una, tu alta!

Aproximativ 9020, nu ai inteles ca mi-au crescut seara inca vreo 3000 de puncte?

caramela
| caramela explică (pentru LeMousiqe):

Multumesc multhappy
O zi frumoasa sa aihappy

caramela
| caramela explică (pentru LiliJB):

Multumesc mult pentru apreciere..scz pentru intarziere
O zi frumoasa sa aihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah, caramela, scuze de mizeria de aici provocata de porcusor big grin Fac curat mai tarziu! kiss

caramela
| caramela explică (pentru anonim_4396):

laughing nu e bine sa cautati cearta pe site.
O zi frumoasa sa aihappy

Nu am facut mizerie, oricum daca faceam mi-o curatam singur, tu nu ma mai critica, iti spun cu frumosul.O seara placuta iti doresc