Incearca sa traiesti mai dur un pic si trebuie in primul rind sa realizezi ca oamenii chiar daca au o problema de comportament pe moment nu-i musai sa predomine.De multe ori sint oameni care sint nervosi din cu totul alte cauze si ne-ar putea surprinde ca isbucnesc in momente la care nimeni nu s-ar astepta si, pentru ca sa ti se acorde intelegere in primul rind trebuie sa acorzi tu.
Daca esti "construita" in modul acesta, nu cred ca ar trebui sa te schimbi.Sunt altii care ar dori sa simta ce simti tu, dar nu pot...
SI eu sunt asa. pun la suflet tot ce imi zic altii.si daca cineva zice ceva urat de mine sau rade de mine.incep pur si simplu sa plang. sunt f sensibila. dar nu pot schimba asta.si nici tu.numai daca esti facuta din otel...
Daca nu vrei sa fii sensibila, incearca sa te gandesti cum vrei sa fii, sa te vezi in stare a fi acea persoana si propuneti un scop inalt ca fiind o persoana cu acea trasatura. De exemplu, incearca o saptamana sa nu fii sensibila la nimic, devino EGOISTA, dupa ce iti vei petrece timpul gandindu-te doar la ce e mai bine pentru tine, nu vei lua in considerare jignirile nimanui pentru ca stii ca nu te ajuta cu nimic. Dupa ce vei intelege ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta, vei prinde puterea de lupta si a scapa de aceasta sensibilitate. In Romania, pe timp de criza, fara niciun ban in buzunar, cu Geoana (posibil) presedinte... daca lasi toate astea sa te sensibilizeze, esti ca si MORT. Gandeste-te ca orice ar fi, orice ti se intampla, stapanesti situatia! Aaaa, daca vrei sa scapi de sensibilitate, nu te uita la telenovele, nu asculta muzica prea SOUL (mai degraba ceva cu un tempo alert) si mai ales, nu te alatura clanului EMO! Bafta!
Sa-ti scoti inima si sa o inlocuiesti cu a lui Hitler
Glm., nu ai ce sa faci asta e firea ta, obisnuieste-te cu tine , sensibilitate poate fii u atuu in multe cazuri
.
anazzz întreabă: