Rezolv problema in functie de cum o cere situatia.Nu exista situatii stanjenitoare ci doar amuzante.
Caut niște haine. Orice fel de haine, oriunde văd cu ochii.
Și o cârpă, dacă asta ajută să mă acopăr cumva.
Ohoooo, dar cate sunt!
Majoritatea se intampla la scoala, in unele ore, mai ales... Franceza, Geografie, si Istorie!
Sincer, daca e legat de mine sau de alt cineva, ma rusinez sau iau la misto persoana respectiva, ceea ce nu prea e frumos, dar... incerc sa nu fac asta, dar cam mereu o fac...
. Nu e de ras, ba chiar este de plans, sa nu ma mir eu cum ma fac cu un 2 la Geografie!
Iti povestesc o situatie stanjenitoare? Bine, hai ca stiu ca vrei
!
Miercuri 24.05. 2016, ora a 4-a, am avut geografie, toate bune si frumoasa, intarzii putin, am fost la o tigare cu niste colege, si intru frumos in clasa, ultima mai mereu, ma ia pe mine doamna la interogatoriu:
-Fumezi?
-Nu...De ce? (voiam sa nu stie, dar vedea poze pe facebook care sunt private acum)
-A, pai am intrebat, ca mirosi a tutun...
-Nu stiu doamna, am fost in curte si am vorbit cu domnul de sport...
-Aha, bine, treci in banca!
Asta era prima situatie... -.-
A 2-a cea mai stanjenitoare si rusinoasa care a fost pana acum!
(tot la geografie)
Dupa ora de franceza, fetele cu care am fost in intamplarea de mai sus la tigare, au scris pe tabla: "Ana+Adi=gemeni fata si baiat", eu n-am vrut sa sterg tabla pentru ca ele erau de serviciu in clasa, nu eu. S-a sunat, m-am dus dupa harta frumos, n-am putut sa o pun pe cui, asa ca am lasat-o langa catedra. Buuun... A venit doamna in clasa (normal ca e tanara
) si primul lucru s-a uitat pe tabla. -.-
M-am dus repede sa sterg tabla si a zis "bine, bine nu ti-am vazut secretul" si chiar imi place de baiatul ala ![]()
Si am discutat acolo despre tot felul de chestii, de dagoste, de fete de baieti si nu mai tin minte de ce. Si in loc sa facem ora, am facut dirigentie... Si m-am simtit ciudat.
Astea au fost.