| Anonim114859 a întrebat:

Bună TPU.
Cum pot să trec peste pierderea iubitului meu? El a murit acum câteva săptămâni și eu nu mai am niciun interes să fac lucruri normale (să mă pregătesc, să mă aranjez etc) nu mai simt nevoia să am un viitor. Cum fac să trec peste situația asta pentru ca numai la el mă gândesc? Nu pot să fac nimic pentru ca îmi vine să plâng și nu mă pot concentra. Toți au încercat să mă ajute, să aline durerea dar nu pot decât să mă gândesc cat de dor îmi e de el. Rog seriozitate, cum pot face sa nu ma gandesc încontinuu doar acolo și sa nu mai simt deprimarea asta mereu pentru plâng când îi simt parfumul pe haine, plâng când mă gândesc la unele amintiri, plâng când văd lucrurile care îmi aminteau de el.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vezi de un nou iubit și întreține chestii intime cu el și îl vei uita repede,asta cu iubirea feminina ai luat-o dintr o telenovelă, femeile nu iubesc bărbați, maxim îți iubesc copii, ea iubește ce deține bărbatul atât, bărbați iubesc corpul feminin, deși ei chiar suferă pentru că e atașare emoționala in schimb la femei e doar atașare materială

| Anonim114859 explică (pentru RAY):

Cine te-a rănit așa tare?

| RAY a răspuns (pentru Anonim114859):

Daca dorești îți explic evolutiv,femeia se ocupa de casa,copii,el mergea la vânătoare,grija ei erau copii,deci a dezvoltat dependenta de condiția socială a bărbatului,daca ea rămânea singura ce se întâmplă cu copii? Trebuia să găsească rapid altul,eu nu vb personal și doar din punct de vedere al evoluției umane, tu crezi că viața în sălbăticie era ușoară? Noi trăim mult prea bine și ne văicăream și ne plângem, știi ce ne lipsește? Socializarea, daca erai înconjurată de familia ta și de copii tai trăiai pentru ei și + îți ocupați mintea cu ei, îți dau un sfat personal, du-te la mormântul lui pune o lumânare și roaga-te și plângi, și nu sta singura

| TimberWolf a răspuns:

Este normal sa fi deprimata cand iti moare cineva pe care il iubesti. Din pacate nu prea ai ce face, se va mai ameliora cu timpul, incearca sa mergi la un psiholog.

| 9PM a răspuns:

Credința în Dumnezeu și rugăciuni zilnice te vor întări. Daca nu, te duci la psiholog.

| TimberWolf a răspuns (pentru 9PM):

Prietenul tau imaginar nu o va pute ajuta.

| Elaz78 a răspuns:

Totul este absolut normal…
condoleanțe …
încearcă să ieși la aer și evită să stai singură… viața uneori ne lasă perplecși dar nu avem încotro… vei trece peste și vei fi și mai puternică…
te îmbrățișez.