| 00LUNA00 a întrebat:

Bună TPU!

Vouă ce tipuri de oameni vi se par enervanți?

Apreciez orice răspuns!

*P.S:Am postat această întrebare din plictiseala. *

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Oamenii care se plâng în continuu în loc să își ridice fundul și să facă efectiv ceva. Care se comportă de parcă cine știe ce plagă s-abătut asupra lor și sunt imobilizați la pat. Când au atâtea oportunități la orice pas. Și care se mint de obicei pentru că de fapt le convine foarte bine situația în care sunt. Dar trebuie să se afișeze ca cine știe ce persoane harnice și dornice de fapte mărețe, când de fapt vor doar să frece menta. Oricum nimeni nu te crede. Dar măcar nu îi fă la nervi pe ceilalți. Chiar nu am chef să aud văicăreli de la cei care nu așteaptă cu adevărat un sfat, ci doar un coș de gunoi.

19 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Oamenii încrezuți.

| RAY a răspuns:

Oamenii dogmatici,prosti,cretini,inchisi la minte,increzuti,cei care se lauda, cei care au fite si figuri in cap,aroganti, oamenii orgolioși, ipocriti, falsi, mincinosi

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

E ceva rau sa fii orgolios?

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Cateodata,da,=Părere foarte bună, adesea exagerată și nejustificată, despre sine însuși, despre valoarea și importanța sa socială; îngâmfare, vanitate, suficiență, trufie.

Daca nu ai o mica tresarire de orgoliu, te poti considera un om calcat in picioare!

Man vorbim de o exagerare nu de ceva moderat, vorbesc de narcisismul obsesiv http://adevarul.ro/......index.html

Atat orgoliul cat si aprecierea propiei persoane e ceva benefic,, dar bine, fara exagerari de niciun fel, cu moderatie.

Vezi ca sti, cand o fata nu isi da mesaje si tu mereu trebuie sa i dai cum se numeste?

Atentie sporita fata de acea persoana, sentimente fata de ea, etc

Nu e ok deloc sa existe orgoliu din ambele parti, se duce totu' de rapa.

Desi e orgoliu, nu stiam exact, ok

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu prea ma mai enerveaza nimeni, doar ma scarbesc anumite categorii de oameni : mincinosii, cei care nu apreciaza nimic, cei care vad doar raul in altii, cei care abuzeaza de altii, cei care judeca, etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii care, în esență, vorbesc cam mult/au cam prea multe păreri şi idei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia crescuti in puf. MI se face greata cand dau peste putori de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Persoanele false, ingamfate, mincinoase, inculte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii foarte pesimisti si cei care dramatizeaza non-stop. Ii detest, fug ca dracu' de tamaie cand dau peste asa ceva. ^^

| Andwta a răspuns:

Oameni care se cred mai superiori decat ceilalti. Oameni care uita ca au imprumutat ceva de la tine. Care se cred fitosi etc

| Adiadictie a răspuns:

Cei care nu-si iau tratamentul pentru bolile nervoase

| OAly a răspuns:

Oamenii incapatanati, care nu stiu sa ierte, care nu accepta parerea altora ci doar pe a lor, oamenii care ii critica pe altii desi ei au mai multe defecte decat acestia, oamenii falsi care spun una si gandesc alta, oamenii care cand ii intrebi ceva ocolesc raspunsul, oamenii care fac in ciuda altora s-a.m.d.

| nhhv a răspuns:

Din plictiseală sau nu, chiar am chef să vorbesc astăzilaughing)
Urăsc oamenii imaturi, efectiv nu pot să stau pe lângă ei și nici să mă prefac că-i suport nu pot.