| Cipoinan2004 a întrebat:

Buna ziua! Am cumpărat suc noni de 1 litru tahitian de undeva din Ungaria. Poate sa-mi spună cineva dacă este ok? Sticla a costa 256 lei. Mulțumesc!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si la noi este la fel, L-am gasit cu 254 lei dar nu stiu cum este. Nu mi-as permite sa dau atat pe o amarata de sticla. Oricum, multi doctori nutritionisti spun ca este bine sa bei si sa mananci doar din productia locala.

| darrio2007 a răspuns:

Daca tu ai aruncat atâția bani pe asemenea porcărie, inseamnă că e ok.

| ReddY25 a răspuns:

La așa preț, clar că e hoție curată

| nukeyly a răspuns:

Deci nu se bea ca laptele, trebuie sa fie mai ceva ca red bull iti datea aripi
_2 linguri (30 ml) de suc de noni, de preferinta dimineața, pe stomacul gol, _

La fel ca prajitura 100% din ochi de tantar si sucul de noni e scump.
DAR, cum comoditatea costa, cine vrea sa se dea cu barca plateste.

140 ron / 1l
https://drgreen.ro/products/suc-noni-1l
Conţine antioxidanti puternici naturali (ce anihilează radicalii liberi din organism), iridoide (substanţe naturale puternic bioactive), numeroase enzime, vitamine, minerale, xeronină, proxeronină, damnacanthal, bioflavonoide, antrachinine şi numeroşi alţi fitonutrienţi.
În stare naturală, fructul noni este foarte amar şi are un miros şi un gust neplăcut, astfel că nu se poate consuma ca atare. Ca să poată fi totuşi consumat, din aceste fructe noni, Compania Morinda Bioactives a reuşit prepararea unui suc din fructe noni cu pulpă, original, ce păstrează nealterate toate substanţele bioactive din fructul noni. Acest suc unic original se găseşte sub forma produsului Tahitian Noni Original.