| RainmakerX a întrebat:

Cand poti sa te numesti "bogat"?
Exista un prag anume?

De exemplu, daca ai un venit net de 3-4 ori cat salariul mediu net, bani care iti vin in fiecare luna fara sa muncesti, esti bogat?

Dar daca ai de 3-4 ori salariul mediu si muncesti 10 ore aproape zilnic?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu e legat de grija zilei de maine sau de lucruri de genul, pentru ca oricine poate sa nu aibe acea grija pana la urma daca vrea (zic asta dupa ce am vazut unele raspunsuri de aici).
Daca ai anumite obiecte... pana la urma cineva isi poate cumpara intr-o zi in rate sau cum o vrea, cea mai performanta masina, sau ceva de genul, si asta nu il face bogat (numai dator toata viata).

Raspunsul insa pare mult mai simplu. Esti bogat atunci cand nu iti faci griji despre bani, atunci cand cumperi lucruri scumpe fara sa iti afecteze negativ viata.
Nu este vorba despre cat castigi ci pe ce dai banii.
Duci lipsa de bani sau nu duci lipsa de bani, cam asta ar fi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Subscriu

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cand ai linistea zilei de maine,cand nu ai stres man,cand isi permiti o vacanta oriunde ai chef sa o faci si pentru cat timp ai chef sa o faci nu e un vis,cand ai cateva milioane de euro in banca,desigur uni ar spune miliarde dar eu unu as fi multumit si cu milioane de euro,apropo a trai linistit ma refer a avea propria ta casa,masina,banii multi pentru toata viata,desigur banii nu sunt tot, conteaza si sanatatea si iubirea, socializarea, multi se sinucid si au banii multi sa stii, a fi bogat nu inseamna o fericire eterna si o liniste

| Freya1 a răspuns:

Esti bogat atunci cand te doare efectiv in p...a de ziua de maine...
Cand nu ai atatea griji si nevoi, si ai orcand de unde sa scoti bani daca iti trebuie.Cand mergi in vacante de lux iar in casa ai tavan 3D, o plasma cat peretele, faci plaja si te balacesti la tine in curte, un jacuzi in baie etc.Din punct de vedere financiar asta numesc eu bogat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand iti permiti un Aston Martin nou nout fara sa te uiti la pret laughing

| CdeMetal a răspuns:

Esti bogat atunci cand iti iei un Iphone X si inca ai ambii rinichi.

| SandraEve a răspuns:

De ce?
Nu cred ca exista un algoritm pe care sa il urmezi si sa spui ca esti bogat
Depinde de persoana
Poate eu ma consider bogata daca am o familie fericita si un trai decent
Alta persoana se considera bogata daca face ceea ce ii place, chiar daca ar un salariu modest
Altii au salarii uriase si poate tot mai vor, tot nu se considera bogati
Depinde de tine, cum te simti tu si ce te face bogat

Întrebări similare