| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

O faza tare, in urma caruia m-am amuzat copios a fost, in urma unei intrebari lansate pe TPU. Întrebarea era cam asa :cum faci in ciuda unei muste? Am zis ca la aceasta intrebare nu va raspunde nimeni. Dar a aparut raspunsul castigator care era urmatorul: maninci c... t in fata ei.

| INSOLINYO a răspuns:

TPU.ro are in fiecare zii, cea mai tare fază.

| Gabi1335 a răspuns:

Toate fazele de pe TPU au fost tari succes TPU in continuare

| mihaitzza a răspuns:

Toate sunt tari. saitul este tare. utilizatorii sunt tari. tot este perfect pe saitu acesta. bravo sunte-ti cei mai buni, felicitari

| GeOrGyGyO a răspuns:

Faptul ca am descoperit mult mai multi fani big bang si multe lucruri noi:X

| EllyFMS a răspuns:

Seria 'TPU the movie' de Cretaker =]]

| weeds a răspuns:

Oare Stela e blonda? thinking

| TraficDeMentosane a răspuns:

"TPU the movie 1, 2, 3, 4, 5," [cred ca asa se numeste big grin ] realizat de @Cretaker. happy

| Nebuneală a răspuns:

Heiihappy Cea mai tare faza a fost densenu' lui Cretakerlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentan nu imi aduc aminte foarte bine care a fost cea mai tarelaughing dar au fost multe si o sa mai fie smug

| ILied a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......epsit-din/
Aici e cea mai tare faza :)) Eu cred ca ar fi trebuit sa se relaxeze la calculator :)

| Simona a răspuns:

Unele intrebari puse de utilizatori...de unele chiar mai rad cu prietena mea laughing
De exemplu:
intrebare-"ce credeti daca vedeti doua fete tinandu-se de mana?"
raspuns-"mi se pare cam gay"
laughing

| DonnaEmperatriz a răspuns:

Sunt multe.Doar TPU este un site minunat.Sincera sa fiu te ajuta mereu la nevoie. Putine site-uri ca astatongue. dar sper ca lumea sa nu-si mai rezolve temele aici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu exista cea mai tare faza deoarece zi de zi inventam cite una mai tare decit precedenta si nu ai cum sa votezi precedenta ca se supara predecesoarea, eu zic ca infiintarea acestui site este cea mai tare faza

| Fan7a a răspuns:

Despre toti astia care fac reclama la ZUUMlaughing)) eu le dau report si uni pica in plasa si dau clicklaughing faceti frate ceva ca eu nu mai suport sa vad peste tot ZUUM

| Gicone a răspuns:

Cea mai tare faza a fost atunci cand mi-am activat contul si culmea, primele 3 intrebari la care am raspuns erau foarte amuzante rolling on the floor erau ceva de genul "Daca iti vine sa te scarpini, unde prima data?" rolling on the floor

| zeg685 a răspuns:

A fost atunci faza cu un om care zicea ca sa masturbat cu un psp si ce o sa pateasca. Am ras toata ziua de faza asta. Credeti-ma.

| Deyutza a răspuns:

"TPU the movie" laughing opera lui creatakerwinking
a fost in ultima vreme cea mai amuzanta faza de pe TPU ca in rest e mai mult stupiditate si prostie cu intrabari puse aiurea, dar ma rog sper sa se mai salzeve din site, sau macar ce-a mai ramas din el; app. de asta am vazut anul asta pe un site care se facea reclama proasta la site-ul TPU, era vorba de intrebari...va dati seama; Sper sa ne mai revenim incetul cu incetulwinking kiss

| Paty3 a răspuns:

Cea mai tare faza a fost ca am gasit site-ul acesta.

| cryssbby a răspuns:

Cea mai tare faza mi se pare modul cum nu vrei sa-ti faci simtita prezenta scrisa pe site.
Ca la postarea asta: http://www.tpu.ro/......ina-2.html inca te mai lasi asteptata.

| Dexter_8386 a răspuns:

In fiecare zi am ras pe TPU, nu a fost zi in care sa nu rad de unele intrabari, dar daca raspund, raspund serios nu imi bat joc de oamenihappy Bafta in continuare TPU!

| Skylerx a răspuns:

Care? Cand o fata a intrebat ''Cine ghiceste cati ani are mama mea primeste funda''!

| EmoPrincess a răspuns:

Cea mai tare faza...Hmm au fost multe.Nu le mai tin nr. Oricum cele mai tari au fost la inceput cand de abia stiam siteul.

| HeeYeon a răspuns:

O domnisoara care dadea detalii din viata ei pe care noi toti care am intrat pe intrebarea ei nu eram de acord ca ar fi normal. Insa si problema domnisoarei era una cam...sa spunem ca lasa de dorit.

| LoVe_6598 a răspuns:

Nu cred ca a fost. big grin

| claudiea79 a răspuns:

Ce-a mai tare faza cind faceti sondaje cu cel mai tari filme; cele mai frumoase amintiri

| pwp a răspuns:

Daca as sta sa insir toate fazele tari dupa TPU, nu as termina nici la anul...
in fiecare zi gasesc ceva folositor si amuzant pe site.nu pot zice una singura...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...cand au sarit fetele pe Bacemi laughing

| Hombre a răspuns:

Bai faceti loc sa raspund si eu, v-ati ingramadit ca oile de nu mai poate omul sa respire de voi, eu sunt cea mai tare faza, imi circula prin vene 380v. Bine ca a pecat @Harciog, lui i se scula... pardon ii circula 381v.

| Firry a răspuns:

Nu imi aduc aminte acum. Insa au fost cateva de cand sunt pe aici! big grin

Întrebări similare