Nu exista cea ma buna zodie unii mint numa ca sa se faca importanti ca de exemplu am vazut o fata care a dat un raspuns prin care spunea ca miley cyrus este TAUR...adika hello sunt 100% fan milei cyrus si stiu foarte bine ca ea nu este taur ci sagetator asa ca nu mai mintyty ca va daty de gol singuri
Balanta, normal. Oricum ce se spune despre balante nu ma caracterizeaza decat jumatate, mai ales cu partea ca nu sunt persoane sportive, si nu sunt atletice, dincontra eu am fost de mic ff activ si fara sa fac sport la vreun club, si sunt o persoana atletica. pana cand am terminat facultatea am fost cel mai activ din generatia mea. Totusi nu vad pe nimeni citind in stele in fiecare zi ca sa ne spuna ce o sa se intampla. Nu o vad pe Neti Sandu cu telescopul pe cer noapte studiind asezarea planetelo, ea mi se pare cea mai stupida cu zodiacul ei, incaseaza niste bani degeaba.
Taur plin de sensualitate un simt tactil puternic foarte calm aproape tacut putin incapatanat dar intelegator este romantic cel mai romantic dintre zodii un aspect fizic de vis,(un sfat sa ii zambesti mereu sa il atigi pe taur asta il excita cel mai mult sa te uiti fix in ochii lui sa il magulesti sa ii spui vorbe dulci spumoase dar sincere ca se prinde repede daca in ei cu vrajeala)
Cea mai buna zodie e aceea care se lauda cel mai putin aicea pe forum, aceea fiind racu -> acesta avand un talent innascut pentru a face bani, are foarte mare grija de familie si este un romantic innascut ...ma rog la mine cel putin asa e apoi la alti nativi in zodia care sunt mai retrasi nu stiu... Peace!
Trebuie sa fac o remarca: Cand ne referim la cea mai buna zodie, trebuie sa specificam in ce domeniu e cea mai buna zodie, deoarece nu exista o zodie buna sau perfecta pe toate planurile. Eu sunt balanta, in consecinta, sunt impartiala. Consider ca Leii sunt cei mai buni sefi, Gemenii cei mai inteligenti, Taurii-perseverenti, Capricornii-pragmatici, varsatorii-independenti, iar balantele-diplomate. Asa ca, zodia perfecta ar trebui sa le cuprinda toate aceste caracteristici. Din pacate, fiecare zodie are calitati si defecte, asa ca intrebarea nu e formulata corect.
Cred ca toate zodiile sunt bune in felul lor, cu o caracteristica mai speciala, etc...De ex apreciez la tauri puterea de munca, la gemeni capacitatea de a se descurca in orice situatie, la balanta simtul estetic, la varsator optimismul si creativitatea si la rac o gramada(zodia in care ma aflu) ca de ex sensibilitatea ce uneori poate fi un defect.simtul matern, iubirea neconditionata fata de copii...In concluzie toate zodiile sunt bune!
Cum sa-ti spun? nu exista cea mai buna zodie in afara de cea a noastra. fiecare e importanta in felul ei deci sper ca intelegi.NU EXISTA CEA MAI TARE ZODIE. de exemplu eu sunt BERBEC deci eu cred ca cea mai buna zodie e BERBECUL iar tu daca ai fii Leu ai zice ca Leul e cea mai tare zodie.