Îmi place mai mult al lui Rotten.
(nu e vina mea, mi-a promis că mă duce la Zonko şi îmi ia tot ce doresc)
Ah, deci favoritisme, bine?
Vrei o ciocolată, scumpa mea colegă de site >?
Depinde de care.
Draga, ce e Zonko? Ai fost si tu pe acolo!
Un fel de Disneyland al Hogwards-ului.
De cea mai bună calitate, belgiană sau elvețiană. Fac o excursie vara asta în una din aceste țări. Ai vrea să te iau cu mine pe un tărâm palpabil, mai lipsit de riscuri? Nu o să îți mai trebuiască niciun Zonko!
Ceea ce vrei tu se gaseste in Hogsmeade la Lorzii Mierii (Honeydukes)
But...but...I like risks. I want to ''Avada Kedavra'' with someone. Şi e un prilej bun, plus că mă aleg cu orice vreau de la Zonko.
Prea bun. Atunci vin cu voi și facem pace!
Ok. Toți trei spre Zonko atunci.
Mă primiți, dragi colegi de site?
Eu te primesc. Să'ţi ţii bagheta pe'aproape .
In vara asta mai invat niste caligrafie si incerc sa scriu ca Bilbo Baggins
Urmașul lui Bilbo...frumos.Baftă la caligrafie.
Nu scrieti niciunul foarte frumos, dar nici urat. Nici nu conteaza asta prea tare.
Asta știu și eu, dar e doar de fun .
Maine ne pozam in bikini si pozam aici pentru aceleasi pareri
Auzi, Teo a zis că o are mare. Să cerem părerile utilizatoarelor?
Ok. Dar nu ma intereseaza pe mine
Ok, cred că o să mi-o iau pentru răspunsul ăla.
Ce să mai postăm și noi?
Normal, cum să îți placă ție? Oh hai, știu că ești pur subiectiv doar fiindcă ne cunoaștem.
Deși trebuie să recunosc, ai unul din cele mai epice scrisuri pe care le-am văzut în ultima vreme .
Da, n-am prea dat pe mess (te-am văzut de vreo 2-3 ori on, însă intram doar ca să vorbesc cu o persoană chestii legate de școală sau ceva de genul), pe facebook mai intru, caută-mă acolo. Sper că nu par nesimțită că n-am dat semne de viață, mai ales că trec printr-o perioadă mai proastă fizic, însă încep să mă recuperez.
Oh. Cică băieții sunt mai neglijenți cu scrisul. Interesant .
Înţeleg, nu-ţi fă griji.
Dacă simţi nevoia să povesteşti, te aştept în PM.
Buna! Mie imi place mai mult scrisul tau deoarece este citet, destul de ordonat si faci literele rotunjite.A lui RottenTPUro mi se pare ca este cam mic, si chiar asa cum ai zis si tu, neobisnuit . Funda?
Funditar trologodit. Pai baa, profa mea de psihologie din liceu a spus ca cel mai frumos scris pe care l-a vazut vreodata e al meu! Jelli are scris de analfabeta!
In primul rand chiar vreau sa iti zic ca sufar foarte mult ca ai zis ca sunt"funditar trologodit"
.Si baa, nu te-a intrebat nimeni ce a zis profa ta de psihologie.Si despre partea cu scrisul lui Jelli, daca nu iti place, nu comenta.Nu to-a cerut nimeni parerea.
Sunt subiectul intrebarii baaa! Ham ham! Fugi! Ca-ti mananc coada! Cred ca tu ai scris de orc!
Eu cel puțin nu mă supăr. Aia e părerea voastră .
De-aia am pus sondaj de opinie.
E și despre el întrebarea .
Hai mai ușor, măi.
Nu vă puneți nume din astea. E urât.
Ok,imi schimb numele, si nu pentru ca mi-ai zis tu.Nu vreau sa cad in infinita prostie a unui om pe care nici nu-l cunosc, si care s-a suparat pentru ca mi-a placut mai mult scrisul tau.Doamne,ce prostie )
Ia taci si arata-ne cum scrii ca sa stim de ce apreciezi cutare scris!
In primul rand nici macar nu am vorbit, am scris, deci de ce sa tac? Si apoi, nu raspund la comada prostilor...ok?
Tocmai ai facut-o de cateva ori...
Hai ca raspunsul pisicii nyan nu se pune. Era doar unul pupincurist dupa cum bine stii
Rămâne să vedem ce urmează.
@oameni buni: curaj!
Nu dau fundă! Nu există răspuns corect, ci opinii, iar alea mai numeroase până la un moment, probabil vreo zi, câștigă! Premiul e doar așa, ceva de orgoliu...
Si cum ai bagat-o in discutie pe Nyan Cat? Esti frustrat?
irishdog întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă: