| ROB3RT89 a întrebat:

Cat de penibil, ironic, frustrat poate sa fie un utilizator care isi petrece tipu facand dubluri la alte conturi?! http://www.TPU.ro/......-eu-ca-ei/
http://www.TPU.ro/......o-gramada/ si lista poate continua! Dar tutus nu inteleg un lucru, sau mint, cred ca doua!
1. Oare ce castiga un troll care face actiuni de genu? E cumva o moda sa faci tolling si sunt eu demodat? Oare aceste persoane au o viata reala? Sau totul se rezuma in a face troling, dand dovada de imaturitate si lipsa de eductie.
2. Oare cum pot fii unii utilizatori atat de naivi sa nu vada ca este vorba despre un toroll? In ritmu asta, site-ul o va lua usor-usor la vale, vor ramane doar trolli si copii care si-au facut cont mai mult pentru caterina si amuzament! Voi ce parere aveti?!

Răspuns Câştigător
| andrey2012 a răspuns:

Am vazut si eu ceva intrebari tampite puse de acea clona si sincer,mi-am dat seama ca nu e "originalul" prin simplul fapt ca o persoana care gandeste cat de cat nu se poate umili asa.Cei care au raspuns nu dau dovada de mai multa inteligenta decat cel care a clonat contul tau, ci din contra, am observat ca multi de abia asteapta genul ala de intrebari.Penibili.Site-ul a luat-o deja la vale pentru ca au ramas in mare parte pustani care isi fac de cap iar asa zisi "useri experti" sau "utilizatorii anului" nu fac nimic in aceasta privinta.Si eu cred ca am calcat pe coada un astfel de specimen pentru ca la orice raspuns dau, vine el si catalogheaza raspunsul drept stupid sau nefolositor.Aceste persoane nu au o viata reala iar lipsa de educatie si nesimtirea ii caracterizeaza.Ce pot sa iti spun e sa trimiti un mail celor de la TPU in care sa specifici problema asta sperand ca cineva va face ceva.Numai bine!

2 răspunsuri:
| ROB3RT89 explică:

Ai drepate! Tu ti-ai dat seama, dar alti n-au capacitatea de a gandi logic ca un om normal ar putea fi insatre sa scrie asemenea aberati...Stai linistit, stupid primesti si daca dai un raspuns clar si la obiect, sunt prea multi frustrati pe site-ul asta!

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Se numeste amuzament. am practicat intr-o vreme.si eram distrata ce spuneau unii si altii.inventand diverse prostii poti vedea ce ar spune altcineva daca spre ex nu stiu ai spune "am facut sex cu 4-5 deodata." laughing in fine ah crede-ma toti isi dau seama insa unii isi pun capu si raspund