Le-as alege pe toate nu cred ca exista o lege care sa imi impuna daca sunt milionar sa nu iubesc sau invers
"-A gasi iubirea vietii sau a fi milionar."
Milionar, iubirea e relativa.
"-a detine o colectie de masini BMW sau a avea o vila cu doua piscine la new york."
Indiferent care e ok. Oricare se poate transforma ulterior in cealalta daca asta vrei.
"-a calatori prin toata lumea sau a sta acasa mereu, dar orice ti-ai dori o sa apara in casa ta."
Sa apara orice. Evident in cazul asta pot aparea si mijloacele necesare pentru a calatori in toata lumea
"-a avea un serviciu in care cstigi foarte multi bani, dar nu-ti place sau a avea un serviciu care iti place dar sa castigi de cat bani de paine si facturi."
Evident prima varianta. Cea de-a doua e accesibila oricand daca chiar tii neaparat. Dar care dracului serviciu ti-ar putea placea daca nu e recompensat bine?!? Ala deja nu mai e serviciu, e un hobby.
"-sa iti intalnesti vedeta preferata sau sa te intalnesti cu o persoana draga care a murit."
Prima varianta. A doua e imposibila asa ca n-are rost sa ne batem capul cu ea.
1.Milionar, dupa se vor ingragostii fetele de banii mei, deci nu cred ca voi duce lipsa de iubire in acest caz.
2.As alege vila, nu pentru piscina, ci pentru ca e la New York, PS:Sper sa aiba si garaj dublu.
3.Depinde, daca ar fi sa calatoresc singur probabil as alege casa, dar daca ar fi sa calatoresc cu alte persoane cunoscute, probabil as alege sa calatoresc.
4.Pana in momentul de fata am cam mers pe a-2-a varianta, dar cine stie, probabil as alege si prima varianta daca nu ar fi cine stie ce job in care sa-mi risc sanatatea.
5.Nu prea as alege nimic, nu sunt atat de "fan" incat sa-mi doresc sa ma inalnesc cu o vedeta, si nici nu sunt atasat de morti, dar daca e neaparat sa aleg, aleg vedeta.
Daca sunt milionară, o să îmi tot apară 'iubiri adevarate' la ușă, deci o sa prefer prima varianta.
BMW.
Călătorii, desigur.
Al doilea. Nu vreau să îmi blestem viața de fiecare dată când mă trezesc să mă duc la munca.
Să-mi revăd o persoana draga. Of, of!
-sau
-nu-mi place bmwu si nici new yorku. deci sau.
-a calatori
-a avea un serviciu care imi place si in care castig multi bani
-a 3a.
SLS întreabă:
anonim_4396 întreabă: