| Mădă0611 a întrebat:

Ce e, mă, cu toate fitele astea de nerasisti, vegetarieni, aparatori ai homosexualilor, activisti de fapt, ai oricarei vietati?
Daca nu mergeti noapte (sau de obicei) prin vreun cartier, sunteti rasisti. Sunt pe fb multe filmulete de sensibilizare cu unii care hranesc copii saraci. Pe porcul, vaca sau cainele din care e tocanita aia cine il apara? Si daca il apara, de ce sa nu apere si antilopa de ghepard? Dar ghepardul munceste ca s-o prinda, de ce sa se bage niste unii care fug cu 5 km pe ora, pe cel mult 100 de metri, ca isi dau plamanii afara, deci folosesc masini si arme, facute de altii. Sper ca ati prins ideea. Nu e rautate, dar vad multa ignoranta si ipocrizie.

48 răspunsuri:
| Mădă0611 explică (pentru RAY):

Omnivora tătă zua, desi nu ma omor dupa carne, dar cum ziceam pe aici, cu ce sa imi fac el sanvicius? niste salam, afumat. Fumul ala e toxic laughing, dar si oxigenul e, el oxideaza celulele provocandu-le moartea.

| Mădă0611 explică (pentru LoveSleep):

Ca oamenii nu-s speciali, sunt ca oricare alt animal, nu au dreptul sa stabileasca cine e vanator si cine vanat. La subiectul asta am intrebat o persoana ce ar face daca un animal ar ataca o caprioara, cred ca lup am zis. Cica ar apara-o. Oky. Am intrebat "dar daca lupul e lupoaica si are pui de hranit?", cica o sa-i hraneasca ea. Pffff laughing, cu ce? Cu o caprioara prinsa de el? era unu, sau gaina de la magazin? dar gaina aia de ce sa nu traiasca? Intrebarile sunt retorice.

| Mădă0611 explică (pentru syd):

devil

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Atunci numai respira isi provoci moarte singura

| Mădă0611 explică (pentru RAY):

Dar unde scrie sau cine a zis ca trebuie sa fim nemuritori? Din moment ce ne reproducem inseamna ca nu suntem, nu ca am fi si am uitat reteta.

| Mădă0611 explică (pentru Drimmero):

Eu vreau sa vad Avatar, toate filmele. laughing Deci pana prin 2020 o sa tot fiu pe aici.

| Inferno a răspuns:

Iti trebuie un oarecare grad de inteligenta sa constientizezi ca nu tot ce simti e real...
Exista si in prezent natarai care cred ca moralitatea are fundamente reale si ca malitiozitatea poate fi caracteristica inerenta pentru anumite actiuni.
Sunt acei idioti care se opun progresului stiintific, care au criticat studiile lui Harry Harlow si se opun in general experimentelor facute pe animale sau pe embrioni umani.

Răspuns utilizator avertizat
| UnBroken2016 a răspuns (pentru TrainRider):

Te referi la cine cred eu ca te referi?

Răspuns utilizator avertizat
| UnBroken2016 a răspuns (pentru TrainRider):

Se vede dupa voturile negative ca am nimerit persoana laughing

| WaterDrop a răspuns:

Oh, cata ura :O.Ce naiba s`a intamplat cu orgasmele bune in ziua de azi sad

| Coquina5 a răspuns:

Lasa asta...
ar trebui sa se faca un sondaj ca la diaconescu in direct.

"daca noname ar ramane gravida, si-ar taia sanii ca nu ar suporta ca sunt plini de lapte? Da sau nu?"

| Mădă0611 explică (pentru TrainRider):

Ntz. Am zis mai sus ca e de la intrebarea lui baubauloi. E la religie. Unii au fost intrebati despre rude, nationalitate, rasism, si apoi le-au fost luate probe de adn si s-a dovedit ca ar fi rude cu cei pe care nu-i suporta, gen ardelenii cu ungurii. Pfff, e logic ca suntem toti inruditi. In rest arunca 2-3 ochi pe 9gag sau chiar pe pagina Dumnezeu. Tătă lumea e flauăr pauăr, adica sunt posturi in care se sustine iubirea de aproape, pana cineva nu-i de acord cu ea, si atunci incepe adevarata iubire. laughing Daca sinuciderea e prostie, nerasismul e sinucidere, deci prostie. Asta nu inseamna ca trebuie sa omori un tigan, doar sa fii precaut pana dovedeste ca e om. "Toata lumea are prezumtia de vinovatie pana la proba contrarie".

| Mădă0611 explică (pentru WaterDrop):

Somn usor!

| Drimmero a răspuns (pentru Mădă0611):

Nici eu nu l-am vazut, nu stiu cat % merita toata atentia acest film. Au fost filme mult mai frumoase si mai reusite decat Avatar. Star Wars ai vazut? Daca ai nevoie de filme sau ceva, ma intrebi. Stiu o multime/

| Mădă0611 explică (pentru Drimmero):

Si eu stiu multe, dar dupa ce am vazut Mr Nobody si The thin red line pretentiile sunt mari, rar gasesc filme dupa care sa spun "wow!".