Ca oamenii nu-s speciali, sunt ca oricare alt animal, nu au dreptul sa stabileasca cine e vanator si cine vanat. La subiectul asta am intrebat o persoana ce ar face daca un animal ar ataca o caprioara, cred ca lup am zis. Cica ar apara-o. Oky. Am intrebat "dar daca lupul e lupoaica si are pui de hranit?", cica o sa-i hraneasca ea. Pffff , cu ce? Cu o caprioara prinsa de el? era unu, sau gaina de la magazin? dar gaina aia de ce sa nu traiasca? Intrebarile sunt retorice.
Iti trebuie un oarecare grad de inteligenta sa constientizezi ca nu tot ce simti e real...
Exista si in prezent natarai care cred ca moralitatea are fundamente reale si ca malitiozitatea poate fi caracteristica inerenta pentru anumite actiuni.
Sunt acei idioti care se opun progresului stiintific, care au criticat studiile lui Harry Harlow si se opun in general experimentelor facute pe animale sau pe embrioni umani.
Lasa asta...
ar trebui sa se faca un sondaj ca la diaconescu in direct.
"daca noname ar ramane gravida, si-ar taia sanii ca nu ar suporta ca sunt plini de lapte? Da sau nu?"
Ntz. Am zis mai sus ca e de la intrebarea lui baubauloi. E la religie. Unii au fost intrebati despre rude, nationalitate, rasism, si apoi le-au fost luate probe de adn si s-a dovedit ca ar fi rude cu cei pe care nu-i suporta, gen ardelenii cu ungurii. Pfff, e logic ca suntem toti inruditi. In rest arunca 2-3 ochi pe 9gag sau chiar pe pagina Dumnezeu. Tătă lumea e flauăr pauăr, adica sunt posturi in care se sustine iubirea de aproape, pana cineva nu-i de acord cu ea, si atunci incepe adevarata iubire. Daca sinuciderea e prostie, nerasismul e sinucidere, deci prostie. Asta nu inseamna ca trebuie sa omori un tigan, doar sa fii precaut pana dovedeste ca e om. "Toata lumea are prezumtia de vinovatie pana la proba contrarie".
Ida_Luca_1977 întreabă: