| IL0VEDINER0 a întrebat:

Ce faceti ca sa va linistiti? Atat mental cat si fizic. Cu totii cred ca stim momentele in care simti ca social media isi spune cuvantul asupra vietii tale, uneori, a rutinei. Sau poate munca, cand stai ore intregi la birou, si cand iesi, simti ca plutesti, ca ai creierul extrem de obosit.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ca să fim in concordanță cu pseudo-numele tău eu zic: hai să numărăm banii

(desigur, pentru a ne liniști!)

| IL0VEDINER0 explică (pentru sierra1):

Din nefericire, banii nu aduc liniste, mai ales atunci cand ii iubesti.

| NinjaLegendMan a răspuns:

Salut! Sa fiu sincer, eu dupa lucru sunt rupt DAR ma relaxez facand anumite lucruri constructive, si anume:
1.Citesc biblia + i-au notite, facand asta il cunosc mai mult pe Dumnezeu si meditand la ce citesc, ma face sa inteleg ca viata aceasta are un scop si ca nu e doar o rutina, ceea ce imi da o revigorare.
2.Citesc o carte-> Daca sunt foarte obosit, imi iau o carte usor de citit dar care ma face curios ca sa ma tina treaz.
3.Cant la pian -> Sunt multe secrete in muzica si cand descopar una, ma bucura happy
4. Urmaresc o dezbatere pe o tema -> E interesat sa vad ce perspective diferite au unii oameni, si urmarind dezbaterea ma aliniez cu cel care e mai convingator.
5.Incerc sa reduc telefonul din viata mea, deoarece vad ca nu am niciun beneficiu real in urma ei, doar ma face mai confuz si mai "plictisit" de viata.
Intr-adevar, mai am unele obiceiuri rele care se tin "scai" de mine dar care vreau sa le lepad cat mai repede cu putinta.
Tu ce faci de obicei? Citesti ceva? Inveti ceva?

| MistarGoGu a răspuns:

Momentan lucrez & locuiesc in Dakar *( Senegal)! Un 4×4 închiriat si o plimbare in afara capitalei in weekend! O plimbare pe plaja sau intr-o piata unde umplu 2 plase cu fructe!