Mi s-au întâmplat multe, dar am să ţi-o povestesc pe cea mai puţin penibilă.
Am mers cu şcoala într-o tabără şi dormeam cu încă 2 colege. Dimineaţa, eu am visat (eu de obicei dimineaţa am vise ciudate) că povestesc cu un prieten pe o iarbă. În timp ce stăteam acolo - pe iarbă, văd un şobolan. Eu, vreau să mă feresc de el, aşa că mă arunc jos din pat. Colegele mele s-au trezit speriate de zgomot şi să mă ajute să mă ridic, dar eu, nici gând mă uitam dacă a trecut şobolanul. Dar într-un târziu m-am ridicat, le-am spus colegelor ce am visat, ele încep să râdă, să le spună tuturor şi să mă poreclească Şobo. ![]()
De fapt, şi în ziua de azi îmi mai zic câte odată Şobo.
Chiar dacă nu pare cine ştie ce, pe mine m-a "afectat" să fiu numită Şobo. ![]()
Odata am intarziat la ora si am intrat unde era clasa mea strigand "Saru'mana doamna!" si era alta clasa care tinea ore acolo.
Cea mai penibilaa din totdeaunaa mi s-a intamplat saptamana trecuta.
Bun, merg eu la maica-mea la servici si ni s-a facut foame, asa ca am decis sa mergem jos la cantina sa luam ceva.
Acolo in timp ce mancam, am simtit ca mi s-a desfacut o bretea de la sutien, dar am zis ca mi-o voi prinde la baie.
Na, ne ridicam noi si ma atentioneaza chelnerul: D-soara vezi ca ti-a picat... ceva. A ezitat un pic sa-mi zica dupa ce si-a dat seama ca era o bretea de la sutien.
Juurr, deci asa rusine mi s-a facuttt, mai era si full p'acolo.
Pe urma m-am si enervat, cum naiba mi s-a desprins breteua in ambele parti.
Naaa, ma rog ![]()
Bine ca nu erau chiloti sau ceva de genu'
DianaIsHere123 întreabă: