Fara tarie de caracter, fara personalitate, usor maleabil, usor influentabil, fara a avea conceptii si personalitate proprie.
In procentaje:10%las, 30%fraier si 60% asculta prea mult ce zic altii si pune la suflet
Sa fii emotiv, fara tarie de caracter, necalit pentru situatii limita si nu neaparat >fricos
Lipsit de energie morala, care se pierde usor cu firea, fricos
sper ca te-am ajutat
Mie imi zic prietenii ca sunt,, slaba de inger`` atunci cand imi este frica sa fac unele lucruri: sa sar de la etaju 2, sa trec peste o apa putin inghetata, sa intru intr-o curte plina de caini...
.
Prieteni tai nau dreptate zau asa de la etaju 2 caini gheta
Oamenii 'slabi de inger ' sunt aceeia care nu au capacitatea de a realiza ceea ce este bine sau ceea ce este rau pentru ei sau pentru altii...aceeia care sunt extrem de naivi sau care au un anumit retard mintal sau o tulburare de personalitate care determina ca actiunile lor in situatii extreme sa nu poata fi controlate rational. Acesti oameni cu tulburari de personalitate sunt de fapt bolnavi si pot ucide in excese de furie necontrolata si au circumstante atenuante cand sunt judecati pentu omucidere...iar religios nu sunt culpabili pentru pacatul savarsit fara intentie.