anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce înseamnă să fii șmecher?winking

Și nu, nu îmi spuneți că a scuipa semințele pe jos și a fluiera după femei pe stradă...că nu acolo bat.

Ce înseamnă cu adevărat să fii șmecher?

Sparg eu gheața? Ok.

Ești șmecher dacă:

- ești gata să cauți răspunsuri când societatea se duce într-o direcție fără să își pună întrebări;
- citești mai mult decât statusuri pe Facebook, insta, etc. (ce a mai ieșit acum laughing ) sau ambalajele de la supermarket;
- asculți și altfel de muzică, ceva care să aibă un sens;
- faci sport...

Acum voi, dragilor. big grin

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa poti face ceva interzis fara sa patesti nimic, sa avansezi in ceea ce faci, logic, din tot ce ai scris. Si o serie de alte lucruri la mijloc puse pe categoriile smecherul conduce viata la pierzatoare.

| Frank51 a răspuns:

Pentru mine inseamna demnitate, modestie, bun simt si inteligenta.

| Mosotti a răspuns (pentru Sofer):

Nu doar, si asta, e clar, insa nu asta e tot. De ex cand are o boala incurabila, nu plange ca prostu, isi traieste ziua si nu conteaza ce o sa fie dupa, si-o traieste pana in ultima clipa. Si mai multe.
Daca il ataca 3, se bate cu toti si ii face praf, nu fuge.

Intra in vorba cu oricine de sex opus si are mari sanse sa si reuseasca sa se cupleze sau sa obtina un ssex ceva.
Poate face bani multi, nu doar ca ii are de undeva si daca se termina, a pus-o.

| troleibuz a răspuns:

Smecher e un om șiret.

| Sofer a răspuns (pentru Mosotti):

Adevărat ce spui. Asa arata un smecher adevărat.

| Mosotti a răspuns (pentru troleibuz):

Si asta, stie sa se onduleze dupa situatie, daca e cazul sa fie siret, e capabil sa fie si asa ca sa-si atinga scopurile.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Pe limba strazii parca insemna de 2 ori prost si o data fraier, deci pentru ce ai descris tu, nu jmecher e cuvantul potrivit.

| Emazio a răspuns:

Smecher in acceptiunea mea se refera la o anumita tipologie, tip cool in cartier, care se descurca. Ori bogatan manierat, as vedea eu.

| Onisim10 a răspuns:

Șmecher, e din limbaj țigănesc, dar înseamnă a fi mai binedispus sa faci lucruri rele, sa faci ceea ce îți zic oameni răi, și toate cele rele.