Ce ai spus tu nu descrie un om "smecher" ci un om cu cap, inteligent si interactiv. In zilele astea "smecher" se foloseste doar la oamenii care creeaza panica sau la aia care sparg seminte si se dau ce nu sunt. Daca ar fi sa vorbim la modul real ce inseamna "smecher" cum am spus mai sus, e un om cu o putere mare si o influenta, de obicei mafiot.
Esti smecher in momentul in care faci ce iti place cu adevarat.
Cititul de statusuri pe Facebook,scuipatul de seminte,injuratul si altele nu sunt lucruri pe care le fac oamenii fericiti(chiar daca par sau asa cred ei ca sunt)
Majoritatea care fac asta sunt tristi sau cu probleme si astea sunt unele din modurile de a coopera(desigur, mai sunt si nesimtitii)
Atata timp cat faci ceva ce te pasioneaza, incerci sa devi mereu mai bun la ceva, iti dezvolti personalitatea, esti de treaba, chiar daca te certi cu cineva nu porti pica si la nevoie ii ajuti, cat esti politicos si te ingrijesti(fizic si psihic), atunci esti o persoana smechera.
Pentru mine... inseamna sa iti mearga mintea repede, intr-un stil elegant, cu un aer glumet. Intr-o maniera... nu neaparat respectoasa, atat timp cat optine ce vrea. Intr-o maniera civilizata sa zicem.
Sau am descris un sarlatan?
Persoana descurcareata, inteligenta, perseverenta cand vine vorba de atingerea unui scop chiar daca implica si lucruri mai putin morale cum ar fi mintit
Dar multa lume intelege sub forma de golan, bombardier sau cum ai zis si tu, spargator de seminte.
Smecher este,, membru de familie cu" : destept, gandire si inteligenta. Adica sunt niste termeni care au o legatura intre ei. Si daca esti intr-un anumit mod, mai mult ca sigur ai si cate putin din restul. De exemplu inteligenta fara gandire nu se poate si nici gandire fara inteligenta.
Pentru mine cuvântul asta ma duce la oameni care câștigă ceva ușor fără sa depună prea mult efort fraierandu-i sau nu neapărat pe ceilalți dar care se folosește de inteligenta fără a fi însă prea corect
Raspunsurile sunt prea generale. Covidiotii care refuza sa poarte masca se incadreaza in raspunsul tau. Cu toate astea, nu-mi par deloc smecheri.
Smecher cu adevarat e... nu prea se arata, nu se dau in spectacol, invart combinatii, afaceri fara sa bata la ochi, si sunt foarte descurcareti si independenti, au scoala vietii si impun respect celor din jur( nu neaparat teama )
si mai sunt cocalarii care au o inteligenta nativa sau cel putin scoala vietii, gen unii interlopi, fane spoitoru a fost smecher da o murit impunea si frica si respect.
si mai sunt cei care se dau ceea ce nu sunt care sunt tari in papagal da fapte 0.
Nu mi se pare o realizare a vieții mele acest aspect, faptul că petrec atât timp pe TPU, aș vrea să fie puțin mai altfel lucrurile poate, să ies din rutina asta...dar mă bucur că pot fi de un ajutor real cuiva care chiar are nevoie. Aici chiar sunt oameni cu probleme, de la "cățelul meu e trist" până la "cum fac să mă omor?". E frumos să le împărtășești din înțelepciunea ta de copil de 20 și un pic de ani. Dar și mai frumos de atât e să le aduci aminte că Soluția adevăratelor probleme este Dumnezeu.
Este ca o terapie, ajutandui pe altii te ajuti si pe tine, iti umple acel gol nu te mai simti inutil vietii, cand ajuti pe altii te simti relativ mai ok, e o chestie psihologica bunny
Stiu, eu glumeam doar
bine faci ca ajuti lumea, e un lucru bun. nu faci rau nimanui.
La mine, nu e gol. Dumnezeu e ca lumina, umple tot.
Doar că... Da, e complicat de explicat unele lucruri la așa o oră târzie.
Dap, nu ma refeream la tine stiu ca tu esti o persoana ok. deci revenind la subiect smecher esti cand faci, dregi, si nu esti prins cu mata in sac, sau sunt prinsi altii in locul tau. cel mai bine e sa fi inteligent ca daca nu te recomanda scoala vietii nu e ok sa te dai ceea ce nu esti, mai bine stai in banca ta, smecherii cam se nasc smecheri nu devin asa peste noapte. am fost si eu asa o perioada pana mi am gasit nasul, e greu sa te mentii ca smecher nu e deloc usor, am mentionat mai sus care sunt cu adevarat smecheri. deja mai zapacit cu Dumnezeu
Poate în realitate nu-s o persoană chiar așa ok.
Când iubești pe cineva, ai vorbi doar despre el. Așa și aici.
Tu ai fost vreodată îndrăgostit?
Pai nu stiu cum esti tu in realitate, dar aici pari ok.
eu te inteleg, dar deja mai zapacit cu Dumbezeu mereu il mentionezi. fara el cred ca erai lost de a binelea, el cred ca era singura persoana care te mai putea salva (cred, dau si eu cu presupusul )
da, am fost de o tipa. daca nu il mwntionai mereu pe barbos cred ca erai o tipa super ok
Un roman e seful masoneriei
uite asta e smecher
https://m.mediafax.ro/......i-18166048
-Daca esti destept si fara sa citesti
-Daca iti faci prieteni fara niciun efort
-Daca stii sa iti faci ceai
-Daca arati mai tanar decat ai varsta
Apropo, esti smecher daca pastrezi distanta... arata ca iti pasa
Eu am un principiu: Imi place sa am subalterni smecheri, dar destepti, decat oameni linisiti, dar prosti.
Vrei sa-ti spun ce inseamna pentru ei sa fii smecher? Uite
Sa fii smecher inseamna sa fumezi, sa te integrezi intr-un grup.Am fumat pana aproape mi-am distrus plamanii.
Sa fii smecher inseamna sa bei, am baut pana mi-am distrus toate relatiile cu cei din jur.
Sa fii smecher inseamna sa te droghezi, m-am drogat de la 12 ani si m-am crezut mare smecher pana am ajuns la psihiatrie la dezintoxicare legat de o masa si aproape mi-am pierdut mintile.
Sa fii smecher inseamna sa te bati,m-am batut,mi-am luat palme si pumni pentru. ca nu eram vreun Bruce Lee.
Sa fii smecher inseamna sa ai multe fete, dar degeaba daca niciuna nu te iubeste.
Vrei sa-ti spun ce cred eu acum ca e smecheria?
Smecher esti daca ai o sursa de venit constant.
Smecher esti daca esti disciplinat daca reusesti sa nu fumezi, bei, sa nu te droghezi.
Smecher esti daca ai multi prieteni gata sa te ajute cand cazi.
Smecher esti daca ai o femeie care sa te iubeasca indiferent de problema, si la bine si la greu.
Smecher esti daca ai puterea sa te bati si sa bati pe oricine dar nu o faci, pentru. ca nu iti sta in caracter sa te certi cu nimeni.
Aproape mi-am distrus viata ca sa ajung la concluziile astea.
https://www.youtube.com/watch?v=AxOtuNlphgQ&ab_channel=LaFamilia
Ești șmecher atunci când:
-10 oameni se chinuie să facă un lucru și tu îl faci singur
-când alți se chinuie să facă ceva în 10 zile iar tu reușești într-o zi
-atunci când faci slalom printre cretini
A fi smecher inseamna un om puternic, sanatos, rezistent, descurcaret, bazat pe el, curajos, inteligent, frumos, cu caracter, un om care are arme puternice pentru a reusi in viata inaintea altora si a avea o viata super buna.
Un smecher mananca 5 prajituri si nu se teme de nimic, in timp ce altul aoleu ca urca glicemia (pentru ca omu nostru e sanatos si nu are diabet), aoleu ca nu stiu ce, aoleu ca are zahar, nu se teme nici de e-uri ca nu se teme de moarte chiar daca moare mai devreme, dar isi traieste clipa, e doar un banal exemplu. Nu se teme, ca stie ca dupa aia trage niste alergare dura si rezolva problema, alergare care nu-l va stresa prea tare.
Ceilalti de ce se tem de tot? De fricosi. Altfel nu i-ar interesa.
Cam asa. Un om inzestrat de la natura, un om privilegiat.
Faraonul7000 întreabă: