| RAY a întrebat:

Ce intrebarii mi-ati pune daca neam vedea fata in fata?

60 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns (pentru RAY):

Eu ti-as putea descrie cam toata viata rolling on the floor
Asta e partea a 2-a.
Next : La ce documentare te uiti?

| RAY explică (pentru R0R0):

La stiinta, tehnologie, sex

Bine.
Nu te mai deranjez cu intrebari.

Descriemi viata?

Bine.
Numele tau real e Reinhard, ai 26 ani, esti din Timisoara. Te-ai nascut pe 1 decemrie 1989 (cred? ). Stai cu parintii.Mai ai parca 2 frati si o sora.Iar surioara ta are o fiica de 13 ani pe care tu nu o lasi inca sa aiba un iubit.
Ai terminat clasele primare si cele gimnaziale.Dar din cauza unor probleme doar de tine stiute nu ai continuat cu liceul, ci ai facut o pauza de 4 ani.Iar acum faci seralul, care iti place mult. Iubesti informatica, esti o persoana fizica autorizata, ce se ocupa cu reparatii si nu numai.
Esti mic de inaltime: 1, 65 si te simti complexat de asta.Si de cosurile care ti-au lasat urme pe care le vrei disparute de pe fata ta. De saptamana viitoare vei purta ochelari, caci "manci" litere.Si ai fotosensibilitate.
Din punct de vedere sentimental stai prost.Ai avut iubite, dar cam toate te-au dezamagit.Una dintre ele a fost cel mai bun actor.De atunci tu vezi relatiile dintre femei si barbati doar cu scopuri : femeile sunt pe interes, iar barbatii cauta satisfactie.
Ai postat la marimoniale, in speranta ca o sa gasesti o fata, dar te-a abordat una cu un copil de 5 ani. Ai vrea sa ai o iubita, dar deja te-ai acomodat cu gandul ca esti singur.
Ai vrea sa iti faci o schimbare din punct de vedere vestimentar.
Esti amuzant, glumesti mult si de treaba.

Cam atat imi vine acum in minte.
Daca am gresit undeva, sa-mi zici.

Mai am o singura sora care e soramea 100% si are 29 de ani, 13 ani are nepotica mea de la o sora vitrega, nu ca nu o las ca e la 1000 de km distanta fata de mine dar nu-i ok, ce naiba e mica, la 14 ani am terminat generala, la 21 de ani am inceput seralu cu greu spun eu, nici eu nu sunt sfant am stat cu ele pentru sex ca apoi sa o iubesc, nu toate mau dezamagit am mai dezamagit si eu, cu toti avem interese indiferent de sex, ai dreptate cu complexul aia, am mai postat eu de multe ori din plictiseala mai mult, cautam sex nu iubita a fost amuzant

Deci am nimerit mare parte?

Da

Din moment ce eu le-am afirmat logic ca da

Ma bucur!
Tu nu poti sa spui o parere despre mine, pe cand eu iti stiu viata. Ciudat!

Pai eu nu caut relatii virtuale nici prieteni pe TPU, glumesc, raspund pe aici atat, nu ma intereseaza de alti ce fac, de unde sunt etc un singur frate am castigat aici si o surioara atat

Nici eu.
Dar pur si simplu am vazut comm-urile tale si mi-au ramas in minte. De obicei retin foarte repede.
Cine sunt fratele si surioara ta? (daca vrei, imi zici)

Bunny,nino,o apreciez pe mada din lista mea

Ah, da.
Ii stiu dupa nume.

Nu inseamna ca tu si nini nu sunteti persoane ok dar pe ei le cunosc de mult timp atata tot

Nu-mi amintesc sa fi facut cunostinta cu tine incat sa stiu despre tine multe

N-am zis asta.
Dintr-o privinta ma aseman cu tine: Nu am incredere in oameni.
Dar sunt foarte curioasa : Tu ce m-ai intreba?

Stii cum ma cheama in realitate? laughing

Daniela?

Nu laughing)
Ti-am zis.Dar erai sub influenta alcoolului.

Posibil ca eram sub influenta heroinei

Nu zic nu.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Cand inveti cum se formeaza pluralul in limba romana?

| Bacemi a răspuns:

Dai si tu o bere?

| RAY explică (pentru Bacemi):

Timisoreana da

| BenWilde a răspuns:

"Cine te-a invatat gramatica?"

Răspuns utilizator avertizat
| RAY explică (pentru chiftelutacrocanta):

Nu prea discut cu multe persoane real,nu am prieteni decat cativa si aia prin lume,strainatate,nu ma consider sincer si eu cateodata am stari de ipocrizie nu sunt sfant nu sunt nici rational,sunt sincer cu cine se poate si cand se poate la fel si rational,umanitatea find emotionala e greu sa le inteleg rational

nu am idoli,dar ma inspir in ceea ce afirm cand e vorba de stiinta din documentare,cartii etc dar nu imit pe cineva,nu copiez pe nimeni

consider ca asa am fost mereu sincer cu toata lumea apoi dezamagit de alti am inceput in a selecta dupa carcater oameni,sunt sincer cu cine merita,sunt sincer pentru ca increderea se pierde usor oamenii sunt dezamagiti usor de alti si eu nu vreau sa dezamagesc pe alti dar cateodata sunt prea bun si alti profita de mine,nu pot spune ca ubesc si ca asa mi felu de om,ratiunea imi place tine de stiinta si pentru ca eu cred in ce se dovedeste prin dovezii, acuma cu sexul consider ca e ceva foarte important uman de asta ma intereseaza aceste subiecte, poate si frustrari interiore ale mele se leaga de obsesia asta nu stiu

sunt asa cum sunt pe site nu ma prefac, nu pot spune ca urasc ipocriti, ura e ceva greu crede-ma, pur si simplu ma enerveaza ca se mint pe ei insati ei stiu ca nu e adevarat ceea ce afirma dar continua cu credinta lor oarba, nu-mi plac persoane false, prefacatoare ca mau dezamagit multe astfel de persoane, sincer ma cam deranjeaza dar de vina sunt si eu doar stiam ca ma manca, puteam cumpara blugi dar na vezi lipsa ratiuni e naspa

| RAY explică (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Cand termin gramatica limbi germane, norvergiene atunci

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns (pentru RAY):

Absolut. Vei fi un analfabet care traieste in Germania, Norvegia etc. Genul de taran care ne face de rusine pe-acolo.
Felicitari, centaure, esti din parinti campioni happy

Întrebări similare