Ne este daunator. Pe langa faptul ca el conduce tara pe Facebook, ca nu este bun de nimic, mai e condus si de altii, de oamenii PNL-ului. Nu este decat o marioneta. Poate de primar era bun, dar de presedinte clar nu. IQ nu stiu cat are, in jur de 90 ii dau eu.
Ma uimesti, in sensul ca fata de majoritatea oamenilor, judeci in mai multe planuri o anumita decizie!
Dar imi provoci alte intrebari.In mintea mea.
Daca are IQ in jur de 90, inseamna ca este in asentimentul majoritatii populatiei. Deci este un democrat perfect, as zice in prima aproximatie. De ce in prima aproximatie, este pentru ca Democratia, asa cum a fost definita, trebuie sa-i ajute deopotriva si pe cei geniali sau cei cretini.
Alta critica, la adresa ta, este ca, orice om ajuns intr-o pozitie foarte inalta, nu poate ajunge decat daca este predispus spre a fi o marioneta.
Tu daca esti miliardar, controlezi piata de capital, nu o sa candidezi la vreun post politic, iti vei alege un 'primar' necajit fara merite personale, fara personalitate, dar ascultator, poate chiar bine intentionat, care sa nu miste altcumva decat spun bretelele pe care i le agati.
Daunator? Desigur. Atat de deunator cat este papusarul. Daca esti tu? il mai consideri daunator?
Îmi părea promiţător la început.
Oricum n-am drept de vot, deci nu ştiu de ce-mi dau cu părerea .
Pai macar dai o mana de ajutor celor cu drept de vot!
Parerea trebuie intotdeauna sa ti-o exprimi daca traiesti, esti viu. Sunt oameni care fara drept la vot, au indrumat mii de oameni sa voteze in sensul gandirii lor, daca au avut dreptatea acelor 'lor'.
Poate ca inca mai e promitator, cine stie?