| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Ce iti place sa faci noaptea?

16 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Ehe, daca ai sti tu cam ce imi doresc eu sa fac noapteahee heeCe poate face un om, decat sa doarma sau sa faca prostioarebig grin

| Rukhsandra a răspuns:

Pai noaptea pana la vreau 4 ma gasesti pe tpu.Stau pe mess.Ascult muzica.Ma uit la vreun film...ma mai apuca foamea laughing)- mai devreme am mancat semintewinking
Dupa ma bag in pat si dupa 1 min -maxim 2 ma ia somnu'
Si dpa ma trezesc pe la vreau 12-1 a 2 a zibatting eyelashes

| Narfundo a răspuns:

Sa ma plimb cu elicopteru pe deasupra marii. Vb seriostongue.

| marrr a răspuns:

Paiii.blushing
Incep prin a ma dezbraca. dupa care-mi pun pijamaua!
Apoi ma bag in patutul racoritor si dau drumul la tv pentru o partida buna de somn!
Ia sa vad, pe tine la ce te conduce mintea ta malefica pe timp de noapte?devil

| JustMe a răspuns:

Sa merg la dicoteca/club, sa dorm la o prietena sau sa pierd vremea la tv si pe messlaughing

| Helvete a răspuns:

laughing Pai- ori ascult muzica pierzand timpul, ori ies la geam, ascult muzica si fumez, ori ma joc Sims sau GTA, ori dorm, ori fac baie, ori ma spal pe dinti, ori mananc, daca stau pana tarziu si ma apuca foamea, ori...etc.

| Abcfunny a răspuns:

Să dormlaughing

| Cretaker a răspuns:

Filmmaking process sau frec menta pe PS3.

...sau fac trolling pe TPU.

| Aiicha a răspuns:

Sa dorm

| Zâmbărici a răspuns:

Sa dormwhistlingsmug, daca mai este cate un chef ma distrezsmug, imi iau perna in brate si ma gandesc la ce am facut in ziua aia pana adorm. Da tu ce faci noapteawhistling?

| Spufff :x a răspuns:

Sa stam toata gasca in fata blocului pe banca. cu vreo 5 pungi de semninte Nutline, si un bax de Pepsi love struck si sa ne certe vecinii ca facem galagie day dreaming[a2a zi ne vedeai 2 cum dadeam cu matura] laughing love struck ce vreumri faine laughing

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Nu`mi place sa fac noaptea, ceea ce pot face ziuahappy.

| EstiFericitaSauTrista explică:

Marr. Paiii. Incep prin a ma dezbraca dar nu imi mai iau nimica, ma mai trzesc noaptea sa fumez o tigara sau 2 mai ma joc un pic de cs cam atat.mai gatesc rar noaptea big grin

| EstiFericitaSauTrista explică:

Stau pe net

| Reew a răspuns:

Sa visez.

| Ingerasull99 a răspuns:

Sa ma distrez in vama veche!

Întrebări similare