| imortal a întrebat:

Ce lucru, cuvant, fapta va poate da oricand un zambet?

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

@Imortal...foarte bine spus si gandit, foarte frumos gestul! da. Sa zambim pentru a alina altora durerea si da sa raspundem cu un zambet! superb!

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Surasul unui copil. love struck

| Razvan a răspuns:

O imbratisare, o privire si un gest

| Vizitiul a răspuns:

Unele amintiri din copilaria mea nepotolita. Furatul gorgoazelor de la vecini si implicit injuratul lor atunci cand strigau dupa noi.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

-un bebe
-te iubesc spus sincer
-cand am pana si cineva se ofera sa imi schimbe roata de rezeva!

| valy a răspuns:

Un te iubesc sincer. o gluma buna. o fapta buna pentru omenire sau pentru minetongue.sa mi se cumpere un lucru care imi doream de mult.
dar tie?happy

| Hmmmm a răspuns:

Nu imi trebuie multe lucruri.
imi ajunge si o imbratisare sau o atingere, poate chiar si o privire ca sa zambesc.

| Dean1996 a răspuns:

Un,, te iubesc" spus sincer
Un pupic pe obrazhee hee
O imbratisare

| Emeraude a răspuns:

Pai... cred ca doar un zambet, te simti obligat sa raspunzi in acelasi mod, nu?
Altfel, nu vad ce m-ar putea face ORICAND sa zambesc, indiferent de stare,... e pacat sa il irosim pe lucruri/persoane neinsemnate, e mult prea pretios.

| elamit a răspuns:

Un trandafir si "te iubesc"

| roxy_2350 a răspuns:

Un suras al unui copilas, o imbratisare, un mesaj de la o persoana draga.

| madycumada a răspuns:

Pai multe lucruri, poate chiar si cu o privire este de ajuns ca sa ma faca sa zambesclove struck

| Criss001 a răspuns:

Ammm o gluma si cam ataa... a da si catelu meu cum se roteste cand tin osu lui in ear zici ca e frisbee rolling on the floor

| imortal explică:

Eu zambesc doar pentru a alina durerea altora si pentru a raspunde altor zambete

| imortal explică:

Greu sa dau fundita straight face chiar nu stiu cui, au fost numai raspunsuri superbe, sper ca nu va suparati, dar nu o sa dau fundita la aceasta intrebare sper sa va multumiti cu un zambet si cu un multumesc :* accept si critici

| Zady a răspuns:

Un sarut

| rosto a răspuns:

"pisoiu' "cand se impiedica rolling on the floor