| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Ce nu iti place la TPU?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Nu imi place ca a fost invadat de intrebari de genul " Va place Justin Bieber?" Media de varsta a utilizatorilor acestui site a scazut dramatic, la fel cum a scazut si nivelul de trai din Romania.

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Disperarea după fundiţe, creştinii, lupii moralişti şi întrebările despre pesudo-vedetele apărute peste noapte, născute mâine şi cu primul album la anul.

| marrr a răspuns:

Ca toti cei sub 13 ani sunt considerati imaturi si ii baga pe toti in aceeasi oala. [am trait-o pe pielea mea. acum cateva lunion the phone

| anka a răspuns:

Faptul ca nu face o diferentiere in functie de varsta. Pentru copii sunt alte siteuri dar probabil acolo nu li se permit intrebarile despre sex.

| shtephie a răspuns:

La TPU nu-mi plac intrebarile tampite, mai ales cele legate de sex. sunt unele intrebari de iti sta mintea in loc cand le citesti!
Te minunezi ca exista asemenea oameniwinking
N'ar mai trebui sa se permita orice intrebare pe site.

| Helvete a răspuns:

Unele intrebari inutile si puse din plictiseala. Dar din moment ce oricine poate intreba orice aici, banuiesc ca pot sa le ignor big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca a scazut extrem de mult media de varsta(nu s-a tinut o evidenta, dar faptul ca site-ul e invadat de copii e evident)si automat a crescut numarul intrebarilor despre "vedetele" adolescentine, nu-mi place sa vad ca pentru extrem de multi utilizatori scopul este fundita, nu-mi plac intrebarile fara rost si intrebarile puse de n ori, spam-urile etc.

| AleeeM a răspuns:

Faptul ca pun o gramada de intrebari si nu sunt publicatestraight face chiar nu inteleg de ce... dupa ce le pun astept zile intregi si apoi le mai pun odatalaughing si tot asa pana se publicastraight face urasc asta laughing

Întrebări similare