Sa muncesc pe santier. Sa fac sex cu o baba. Sa beau doar apa. Semnu' crucii...
Nu imi place sa ma conditionez conform unor legi nescrise ale societatii. nimeni nu are dreptul sa ne zica ce este normal sau anormal, frumos/urat, bun/rau. sunt informatii implementate de mici si nu imi place sa ma conformez la ce vrea societatea
Nu imi place cand ma cert cu tata! Iese mereu invingator desi nu are dreptate in proportie de vreo 70%!
Sa prasesc, niciodata nu mi-a placut, nu o inteleg pe mamaia, mai zice si ca ii place!
Nu imi place sa mananc dulciuri
Imi place sa fac prajituri dar, nu imi place sa le mananc
Nu-mi place sa supraveghez muncitorii, care vin si-ti distrug casa. Instalatorii scapa un flex in vana si ti-o crapa, zugravii lasa vopsea pe scarile de lemn si nu mai iese nici cu politia, cei care livreaza mobila iti sparg peretii. Si pe langa toate aceste pagube mai simt si nevoia sa faca atmosfera conversand frenetic pe teme discutabile.
Nu imi place sa fiu lingusitoare....sa ma dau bine pe langa cineva pentru ca doar trebuie....insa uneori mai facem si sacrificii(cu masura)
~sa spal vase
~sa impachetez haine
~sa vina cineva la mine si sa inceapa sa-mi umble prin lucruri
~(subscriu la dicarmencitta) sa primesc musafiri nepoftiti
~sa fiu obligata sa fac ceva ce nu vreau
~sa fiu obligata sa iau masa la ore fixe, desi mie nu-mi este foamne (mama are obiceiul asta)
~sa fiu nevoita sa citesc o carte plictisitoare
~sa mint
anaaa2011 întreabă:
larisagiurca întreabă: