| darrio2007 a întrebat:

Ce parere aveti de unii care jignesc aici pentru ca le atragi atentia ca dau raspunsuri derutante altora? Astazi mi s-a intamplat.De la cineva cu rank mare in clasament. Apoi m-a pus pe ignore.Ce fel ne ajutam reciproc pe site?

Răspuns Câştigător
| MorganaM a răspuns:

Foarte urat din partea lui! Motto-ul acestui site e "toti pentru unul", iar el nu il celebreaza deloc, ba dimpotriva.
Cred ca e o atitudine spre involutie... Daca cineva e incapatanat si nu accepta nicio alta cale, decat a sa, va sfarsi rau, pentru ca va gresi, nu numai odata. Nimeni nu e wikipedia ambulanta. Ar trebui sa ia in considerare comentariul tau si sa reflecte putin asupra lui. Insa depinde de cum ai raspuns si tu. Unii se aprind mai repede, daca nu esti atent ce si cum comentezi. Mie mi-ar fi frica sa cunosc in persoana acel om, drept sa spun, desi poate suna urat sa zic asta... dar, pare-se, se aprinde repede, e impulsiv, iar nevii aduc alti nervi si rezulta violenta.

| darrio2007 explică (pentru MorganaM):

Nu l-am jignit cu nimic. Dimpotriva.A fost deranjat de corectia mea.

| MorganaM a răspuns (pentru darrio2007):

Atunci chiar e impulsiv si poate la un moment dat si periculos. Ma mir ca poate trai in lumea asta, pentru ca nu totul se intampla dupa vointa sa. Atunci ce face? Da in cap?

| MorganaM a răspuns (pentru MorganaM):

Multumesc pentru fundita happy

9 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Mai Dario, tu nu stiai ca aici sunt in majolitatea aunt adolescenti! Asta e limbajul lor si in viata reala! Sunt ingrozita de limbajul care il aud pe strada de la copiasii de 10-11 anisori!
Faptul care rank mare in clasament, nu are nicio relevanta, punctele sunt probabil pentru numarul mare de raspunsuri de-a lungul anilor.
Totul depinde de educatie ...nu pune la suflet.
Raporeza /sesizeaza acele postari!

| darrio2007 explică (pentru Fatamuntilor):

Aici am gresit ca nu am raportat direct si am atras atentia respectivului ca induce in eroare pe cel caruia i-a raspuns eronat.Nu era ceva chiar foarte important dar m-a deranjat comentariul la corectarea facuta de mine.Iar in secunda a doua m-a si pus pe lista de ignore.Nu mi-a dat dreptul la replica.

| R0R0 a răspuns:

Sunt si oameni suparaciosi

| Phoenixstar02 a răspuns:

Ehei, si eu am fost facuta in toate feluri. Sunt oameni de la care nu poti cere mai multwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt curios ce ineamna la tine "ajutor reciproc" aici pe site. Cat despre intrebare, ce sa zic. Multi se oftica repede. De fel eu bag la ignore pe cei care dau in penibil si injura

Ps. se mai intampla sa ai si o zi proasta. In astfel de zile oricine e cu fundul in sus zic eu si iti iei si mai usor ignore. Saptamana asta mi-am luat ignore de la o fata pentru ca i-am zis sa nu faca pe Superman. Ce nenorocire i-am zis? prostesc

| Ionutlks a răspuns:

E normal sa te jigneasca asa cum si tu ai jignit pe altii.