| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce urasc crestinii ideea unui conducator planetar, a unui presedinte care sa conduca lumea si il asociaza cu evenimentele din Biblie si din Apocalipsa? Adica daca un singur om ar conduce toata lumea razboaiele ar disparea, de ce cred majoritatea religiosilor ca razboaie sunt planificate pentru a il pune pe acel presedinte la putere care va inrobi omenirea? Care sunt dovezilor lor? Voi ce parere aveti despre un singur conducator pentru toata planeta?

40 răspunsuri:
| IonelFlorianUrzica explică (pentru PaulaPaulayt1):

Normal ca tu crezi în asa ceva, deoarece ești fundamentalista religioasa și conservatoare fără sa te gândești ca lumea se schimba

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):

De ce vezi automat un singur conducător pentru toată planeta ca fiind ceva rău?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru EestiSodalane):

Cu un fundamentalist religios radical obsedat nu am ce discuta! Când vei avea alte idei mai discutam

| IonelFlorianUrzica explică (pentru EestiSodalane):

Majoritatea oamenilor religios cred, ei sunt conspiraționisti dar ce sa îți explic ție care ești la fel

| MihaitzaItza a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

E la minte găinii că e ceva extrem de rău că un om să dețină puterea mondială. Chiar e nevoie de explicații? Nu te duce minte?

| EestiSodalane a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Omule majoritatea României e religioasa. Stii ce populatie are România? Vreo 19 milioane de oameni. Si majoritatea din astia 19 milioane sunt religiosi. Tu imi spui mie ca 19 milioane de oameni cred ca razboaiele sunt ceva conspiratii? Si de ce ma acuzi ca si eu cred in conspiratia asta cand ti-am zis deja ca n-o cred. Cum adica "si eu sunt la fel"? Ai ascultat ce am zis?

| EestiSodalane a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Ce legatura are fundamentalismul religios cu ce am zis eu aici despre razboaiele civile? Imi explici? Ai uitat ca atunci cand ai pus intrebarea despre sumerieni eu ti-am dat cel mai bun raspuns?

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu ai habar de nimic si iar scrii postii regeralizand.
Du-et mai baiete si fa ceva cu viata ta, ca aberezi!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Violleta2022):

Tu habar nu ai de nimic, nici nu stii sa scrii, esti analfabeta

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Copil inapoiat si nesimtit!