| MaryaLovGD a întrebat:

Ce vreti sa va faceti cand o sa fiti mari?

Eu : [ cel mai mult ] : dansatoare ( sportiv si modern ), cantareata, artista, scriitoare. [ si mai putin ] : designer si poet. Deja sunt in activitate cu toate si m-am gandit sa va aud si pe voi ce vreti si de ce? ce va atrage mai mult la ce alegti?

3 răspunsuri:
| danielahopes a răspuns:

Eu as dori sa ma fac cantareata, merg la canto si sunt destul de buna, si canto, dar as dori sa fiu cunoscuta pentru ca sunt o cantareata buna, si cum nu stiu daca asa se va intampla doresc sa merg la o facultate unde sa studiez psihologia, iar canto va ramane ca un hobby daca nu-mi va merge, si vreau sa ma fac psiholoasa deoarece imi place sa ajut oamenii in probleme, sa-i ascult cand au ceva pe suflet, sa le dau sfaturi, sa le fiu alaturi! happy Iar muzica imi place pentru ca pur si simplu imi place, o iubesc este ca o maree foarte mare parte din viata mea! Si chiar daca nu mi-ar merge cu muzica, pentru mine va semnifica acelasi lucru ca acumhappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când eram micuţă, foarte micuţă pentru că nici acum nu sunt prea mare, îmi doream să devin medic.Treptat,mi-am dat seama că iubeam medicina; adoram să mă gândesc că o să pot salva vieţi, dar uram chimia şi biologia, aşa că am renunţat la visul acesta.
De aproximativ 3 ani, îmi doresc foarte mult ca pe viitor să devin psiholog.Mi-am propus să trag mult şi să-mi văd visul îndeplinit.

De asemenea, îmi doresc să devin şi translator sau profesoară de limba franceză! Multe-mi doresc eu, dar sper să se îndeplinească cel puţin unul!

Îţi doresc mult succes!

Întrebări similare