Stefan
| Stefan a întrebat:

Cînd are o femeie mai mult chef de sex?

Răspuns Câştigător
| utilizatortpu a răspuns:

Stau şi mă gândesc că dacă ştiam când are femeia chef de sex, nu mai pierdeam ani din viaţă făcând curţi, balcoane şi ce mai trebuia, ca să o conving... să stea! Dar am aflat din experienţă, că o femeie are mai mult chef de sex numai când vrea ea..., nu când vrem noi! Întrebarea ta, e adâncă rău de tot! Adică plină de înţelepciune! Măi nea @ştefane, ai impresia că dacă o femeie are sau nu chef, dacă faci sex cu ea, o zgârie cumva, sau o doare?!? Băi fraţilor, numai puneţi botul la toate prostiile sau să analizaţi comportamente deviante ale unora, sau să vă luaţi după indicaţii... terapeutice(în materie) de relaţii bărbat-femeie! Uitaţi esenţialul, că fecare om este unicat! Unicitatea nu se referă la amprente sau la figură, se referă şi la comportamentul psiho-emoţionalo-afectiv! Cei care încearcă să impună metode de comportament inter-relaţional, sunt cei care vor să vă transforme în sclavi-vite! Dar văd că unora le place. Mai uitaţi-vă dimineaţa în oglindă şi vedeţi dacă nu vi s-a pus deja în timp ce dormeaţi, narcajul de tablă la ureche. Până atunci, vă rog să încetaţi antrenamentul de a face... muuuu cât mai duios şi pe placul stăpânilor! Nu puteai nea @ştefane să pui o întrebare de genul: cum împarte femeia-mamă, dragostea ei în cadrul familiei?! Câtă la soţ, câtă la copil, copii, câtă la fosta ei familie, câtă la rude! Societatea umană ar fi condusă mai bine de femei?! Ceva care să ne facă să gândim cu capul ăsta de pe umeri, nu cu cel din pantalon! Dar dacă eşti curios să ştii când are femeia chef de sex, trebuie să fi mândru, că eşti un rezultat reuşit al omului nou, pe care încearcă să-l creeze Noua Ordine Mondială! Adică omul sclav, cu instinctele primare dominante şi cu frică de ăia care îl dirijează, între cele două repere, loc de muncă şi grajd.Ascultă mai des imnul ţării noastre. Şi unii ar fi bine să înlocuiască versurile "din somnul cel de moarte" cu "din prostia cea de moarte" şi o să reuşiţi! Ca luptător-rănit în decembrie 1989, îmi fac mea culpa zilnic, când văd la ce mi-am adus aportul, cu riscul şi de a-mi pierde viaţa, respectiv România de azi şi mai ales la comportamentul majorităţii românilor.

24 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Adica?
in ce perioada a zilei? sau cum?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa preludiu.

| silvio a răspuns:

@stefan, uita-te la primele doua raspunsuri si vei vedea ca ea, femeia, habar n-are. doar dumnezeu stie... big grin

| domidoc a răspuns:

Cand nu o doare capul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@domidoc - durerea de cap cu sex trece.Incearca.

| SweetCandy a răspuns:

Silvio...meriti premiul nobel pentru raspunsul asta...rolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand e relaxata, cand e alaturi de partenerul ei in orice moment al zilei, depinde de dispozitie.

| kayan a răspuns:

Cand ii arati cardul de credit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand este iubita si fericita, cand barbatul stie sa o starneasca prin "curtea" pe care i-o face. Parerea mea!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Depinde de femeie. Unele au un apetit crescut in perioada fertila (cum ar fi si normal)... Altele in perioada menstruatiei... In afara de aceste aspecte care tin strict de fizicul persoanei respective sunt si alte aspecte cum ar fi... conditia fizica (suna stupid, dar o femeie care este complexata de felul cum arata nu va vrea sa faca sex)... starea sufleteasca (daca e suparata este destul de posibil sa nu vrea)... stres... etc

| adeana a răspuns:

Hormonii isi fac de cap in mod diferit la barbati si femei.
Dimineata femeile se pregatesc pentru job sau vor sa mai stea in pat linistite si nici nu se gandesc la sex. Poate doar in vacanta, cand isi lasa grijile acasa. Dar pe barbati dimineata ii preocupa cel mai mult.
Femeia devine mai pasionala dupa-amiaza, cam asa cum e barbatu dimineata, pentru ca treburile au fost rezolvate cat de cat si au mintea mai libera. Noroc sau nu. si barbatul simte aceeasi chestie tot pe la ora aia, si de asta ora patru e unul dintre momentele cele mai prielnice pentru a face dragoste / sex. Pe barbat il apuca iar pe la 7 seara, dar pe femeie nu prea. Hormonii femeii intra in actiune iar pe la 10 seara si atunci depinde de barbat daca se lasa sau nu corupt happy
Conteaza si anotimpurile si varsta si multe alte lucruri.
Dar cum fiecare om e diferit, posibil sa nu se aplice chestiile astea la toate femeile. happy

| silvio a răspuns:

@sweetcandy, m-as multumi cu o fundita din partea lui stefan, ca sunt modest big grin... cu premiul nobel ce sa fac?, n-o sa ajung niciodata expert TPU...laughing, nu vezi ca asta e la moda acum? se poarta portocaliul! laughing
...si sa inteleg ca am avut dreptate cu raspunsul, nu? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascultama pe mine ca e un lucru sigur. O femeie are chef de sex cel ma i mult atunci cind are chef spre deosebire de celelante care tot asa au chef.Succes.

| smaranta a răspuns:

@silvio, am ras in hohote, super tare, ai merita fundita. N-am mai ras de mult asa bine.laughing

luciana
| luciana a răspuns:

Atunci, cand cu tact si atmosfeara, sti sa i-l faci! Si nu in ultimul rand, sa fi dragut si relaxat si sa incerci cu pricerea-ti cuvenita varstei, sa creezi o atmosfera de neuitat, sa simta din toata fiinta ei, nevoia de daruire... Asta aduce acea stare de beatitudine, de fericire, cand, - nici nu stiti ca va iubiti deja... Cu sinceritate, Lucien.

| LaR1sA a răspuns:

laughing) De ce esti asa curios?

Depinde de fiecare.De obicei cand e f bine dispusa si are prea multa energie...sau.cand e trista si devine partenerul romantic, e in pana de idei si se gandeste ca poate sexul o poate face pe partenera lui happylaughing nu stiu.

Experimenteaza si tu...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand este multumita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adeana. speak for yourself. eu dimineata am chef mai mult decat oricand.laughing

| silvio a răspuns:

@smaranta, ma bucur ca te-am facut sa zambesti... asa-mi place mie, sa fac femeile sa se simta bine big grin
...macar razand tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Silvio ramii acolo, adica sa le fai sa se simta bine macar rizind ca mai departe ma sacrific eu ca n-am ce face

luciana
| luciana a răspuns:

Stefane m-a uimit alegerea ta in a oferi votul tau tocmai acluia c a fost cel mai vulgar si care a folosit expresii jignitoare... Erau cu mult deasupra raspunsurile date de Silvio, @Domidoc, Dumnezeu, Oliana... Mare pacat de alegerea facuta... Ma si mir cum de a putut fi publicat asa un raspuns pe forum...

| silvio a răspuns:

@harciog: amabil si saritor, ca intotdeauna laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce ati avut o cina romantica(cred:d)

| domidoc a răspuns:

@dumnezeu Era o parafraza a bancului cu balena si balenoiul. El:acum, cand toata lumea se chinuie sa salveze balenele, pe tine te doare capul?