A... Ce? De acum?
Cand o sa fie momentul o sa razi cand iti aduci aminte ca ai pus intrebarea asta
Asteapta tu si o sa vezi
Si daca vrei cumva sa aprofundez...
In primul rand, chiar si cu iubit, e posibil ca tot singura sa mori. Daca chiar vrei un iubit (sa fie), pfai. se gasesc peste tot. (Baietii numai la asta se gandesc, te asigur - dar nu stii de la mine, ca ii dau de gol-).
Gandeste-te ca, daca chiar vrei pe cineva care sa te inteleaga si sa te simti in siguranta, asta... dureaza. SI chiar foarte mult. Nu se gaseste asa usor. Dar nici nu trebuie sa cauti ^_^
De fapt, o sa vezi.
PS: lucrurile bune vin cand nu te astepti.
Nu e adevarat...
Asculta de mine ca stiu.
Oofff
Atunci na. Nu e asa. O sa fie cum ai spus.
Ce mai zici acum?
Nimic, zic ca e foarte bine ca am lasat asa treaba asta.
Mersi de funda. Sper ca te-am ajutat. (In contextul in care vorbeai serios)
In viata o sa-ti para rau daca ramai singura si daca te casatoresti asa ca nu te plange. Multi zic ca iubesc dar asta o fac pe baza de sex, caldura omeneasca in fals si bani asta e tot
Maturizeaza-te si termina cu smiorcaiala si intrebarile puerile de pe TPU. Nu stiu cati ani ai, dar eu la 14 ani gandeam cu mult mai matur fata de tine. Nu stiu daca,, prosteala" asta copilareasca iti aduce vreun avantaj.tu ce crezi?! Stii si tu ca nu esti deloc urata si ca nici nu o sa mori singura, cu ce te ajuta daca 15mii de persoane iti vor spune asta?
Bine, nu o sa mai pun nicio intrebare ca sa fii fericit tu.
La 14 ani ai tot timpul din lume sa-ti gasesti iubit.
Sa se vaite astia mai mari, nu tu =]]
Macar asa o sa fii originala. Copiind prostiile altora n-o sa te duca departe.
Eu am. Si sunt extrem de fericita!
Stai linistita, nimeni nu moare singur.
Ei bine eu o sa mor
Daca ai stii ce persoane minunate poti intalni, unde te astepti cel mai putin.
Eee daaa
Este?
Este, este.
N-ai cautat unde trebuie!
Am cautat peste tot, crede-ma.
O fetita pe plaja -Mama, mama, de ce nenea o pupa pe tanti? Mama raspunde -Nenea e iubitul fetei, de aia. Fetita -Mama, mama, daca o sa fiu cuminte, o sa am si eu un iubit? Mama - Da mami, normal ca o sa ai, daca o sa fii cuminte. Daca nu vei fi cuminte vei avea o droaie.
Eu vreau, vreau ca cineva sa ma inteleaga, sa fie langa mine, sa ma stranga in brate si sa ma sarute...
Un vânt din colțul șurii se auzi,
Fu oare Denisa care muri?
Sau poate fu cel de azi noapte ce o beli?
Ce contează oricum ar fi,
Denisa nu va muri,
Fiindcă vântul cel năstrușnic,
O va ocroti.
Mă inspiri dragă.
Ma bucur dragule.Te pup cu tot cu raceala mea.
Data nasterii 2002, ma lasi.Si tie iti trebuie iubit, ca mori singura.
La 14 ani, nici nu esti dezvoltata suficient ca sa ai parte de sex in siguranta.Dar tu vrei iubit, fiindca e la moda.
Ai rabdare copila, o sa regreti amarnic daca nu ai.
Toate la timpul lor!
.
Stai, tu chiar ești tristă din cauza asta?
Da sunt trista. . Toti de la mine din clasa au pe cineva, numai eu nu, deci sunt singura jur, ...mor singura...nu ma place nimeni
Așa eram și eu la vârsta ta, mă ofticam că erau altele care chiar nu prea aveai ce să placi la ele și aveau prieten, iar eu nu. O să apară cineva atunci când trebuie, nu-ți mai face griji, nu e ca și cum ai avea 60 de ani și nu ai avut vreo relație.
Dar nu am zis ca sunt frumoasa si nu ma vrea nimeni si ca altele frumoase cu iubiti, faza e ca nu ma consider frumoasa si nici nu o sa am iubit nici la 28 19 sau 17 ani.
Ești frumoasă și o să ai un iubit. Nu începe cu prezicerile că nu ești magician
Nu sunt frumoasa deloc, si mai bine ma spanzur
Ai zis că deși ai 14 ani gândești altfel spre deosebire de alții, deci nu fi imatură acum. Nu știi ce-ți rezervă viața și sunt mulți care la anii tăi nu au o relație.
Eeee...in fine hai sa o lasam asa.
Nuuu! Deniisanicoleta, nu poti sa faci asta! Sa nu fi trista sau deprimata! Ia spune-mi cati ani ai? Vrei sa vorbim pe Facebook? Care e numele tau real si lasa mesajul tau la contul meu privat si o sa vorbim, o sa te ajutam cat putem sa iesi din depresie, dar din cate se pare ca ai nevoie de ajutor si de atentie din partea celor din jurul tau!
Am 14 ani aproape 15 implinesc, am Facebook-ul Denisa Nicoleta. Nu am o depresie, nu sunt bolnava psihic, sa nu credeti asta, doar ca eu nu primesc atentie de la baieti sau asa ceva, baietii nu prea stau pe langa mine nu stiu cum sa ma exprim, baietii nu prea stau in compania mea.
Eu nu am.
Lasa, ca nu mori singura, ma ai pe mine. Te voi bantui de acum. Mwahaha
Nu fi suparata.
Avem aceeasi varsta. Sunt in aceeasi situatie, dar ma multumesc cu pisica
Gasesti tu pe cineva, stai linistita, :*
Nu gasesc, stiu eu ce zic. Credeti-ma.
Eu nu am incerc sa fac dar cv serios fara minciuni si cv de durata si sa ma iubeasca asa cum stiu.
Poate că e prea târziu să răspund acum dar fiind fată e prea easy să-ți găsești un tip. Mai ales tu arăți bine din câte văd din poza de profil.
Eh, dar nu e bine că ai pus întrebarea asta aici, o sa trezești imperiul de loneri.
Ps : Stai deoparte de pedo de 25+ ani care crezi tu că te " iubesc" (spun asta precizând că ai 14 ani).
Apropo, dacă te simți așa de lonely joaca ceva MMORPG/RPG/MOBA, uită-te la niste anime-uri/seriale awsmz, cel putin asa am trecut eu peste perioada mea de " sunt singur pe lume".
Eu am uni Iubit de 18 ani eu 17 ani. La inceput de la 10 la 14 ani am fost prieteni apoi de la 14 la 16 am fost BFF si apoi am decis sa fim iubiti sunt de 2 ani cu el. STAI LINISTITA
Nu o sa mori singura, ochii din umbra vad tot, si o sa fii pe bani parintilor, chiar daca ai iubiri secrete, o sa iti spuna cineva intr-o zi, tu esti mireasa pentru fiul meu.
Sa NU mai zici asta niciodata.Ce nici eu nu am un iubit.Totusi cati ani ai? Dupa parerea mea fiecare persoana are un suflet pereche...trebuie doar sa ai rabdare si sa te gandesti ce ar fi daca.Fiecare relatie de copil-adolescent nu tine si se va sfarsii cu lacrimi.Atat timp cat ai prieteni de incredere, prieteni adevarati nu te mai gandi la iubiti, baieti se gasesc peste tot ce naiba.Revino-ti
Nu am prieteni adevarati, prietenii mei ma iau mereu in batjocura. nu stiu cum sa zic prietenii mei sunt gluemti si mereu iau totul in gluma, si rad daca le zic ceva si nici nu ma asculta. nu le pasa.