TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambivert
acum 3 ore | Ambivert întreabă:

Ce caut eu într- o lume atât de rea, parșiva, prefacuta, rasista, dușmănoasa, bârfitoare, invidioasa? In care omul bun și sincer e marginalizat și cel rău și fals are ogramada de prieteni? Unde...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
GamingSoloInRetea
acum 7 ore | GamingSoloInRetea întreabă:

Tot vad pe tiktok niște video- uri cu centre de recoltare de sânge și un mesaj care spune, , elitele ne beau și sângele "! Ce vrea sa însemne asta și de ce apare pe tiktok si cine sunt aceste...? (mai mult)

0
Florentina9210
acum 11 ore | Florentina9210 întreabă:

Bună! După cat timp este normal să îi spui cuiva "te iubesc " într- o relație? Există un anumit timp anume sau când simțim de cuviință? Eu vorbesc de o lună cu tipul respectiv și deja ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Aurora736
acum 13 ore | Aurora736 întreabă:

Am stat și m- am uitat peste postările și pozele mele vechi și mi- am dat seama de un lucru... Oamenii au fost bolnavi de mulți ani și noi probabil nu am realizat. Eu am început o relație la 14...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nicohcl02
acum 22 ore | nicohcl02 întreabă:

Bună ziua! Am întrebare destul de stupidă, chiar acum câteva minute stăteam împreună cu maică- mea la o discuție random prin casă, eu stând sprijinit de tocul ușii iar ea tocmai ce intrase...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mhnnnww22
acum 23 ore | Mhnnnww22 întreabă:

Salut, recent am luat un laptop de pe olx si astazi mi- a venit curierul si ecranul este spart din cauza curieratului, am vorbit cu baiatu care la vandut si a spus ca vorbeste cu cei de la fan courier...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 10 Iunie | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Nu stiu daca se mai confrunta cineva cu aceasta problema dar as vrea niste idei sa revin la normal. De o perioada, toata lumea mi- a spus ca m- am schimbat foarte mult, ca nu mai am pic de umanitate...? (mai mult)

0
milliongirl
în 10 Iunie | milliongirl întreabă:

Am un joc. Care este alegerea voastra? Daca ati afla azi ca ati castigat un premiu si el ar fi : 1 milion de euro maine pe card sau 100 de milioane cate 100 euro pe luna pana la terminarea banilor (continuand...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Florentina9210
în 10 Iunie | Florentina9210 întreabă:

Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă mă puteți ajuta cu un sfat, ceva. Acum o lună de zile am cunoscut un băiat, toate bune și frumoase, părinții se cunosc și totul pare să fie în ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Ana1981
în 10 Iunie | Ana1981 întreabă:

Am blocat si am sters o persoana de pe lista de prieteni de pe Facebook. Cum o pot introduce din nou?

1
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 10 Iunie | AdrianaBacescu întreabă:

De ce Sophie Marceau, Dirk Bogarde, Isabelle Huppert, Franco Nero, Sarah Miles, Edmund Purdom, Liv Ullmann au esuat la Hollywood?

5
Răspunde Raportează
MountainRiver
în 10 Iunie | MountainRiver întreabă:

Între o bandă de alergat și o bicicletă electrică ce recomandați? Mie una, doctor de vene mi- a recomandat bicicleta sau înotul pentru circulația venoasă a picioarelor și pentru varice însă...? (mai mult)

0
guest111
în 9 Iunie | guest111 întreabă:

Mai exista in perioada contemporana nava cu panze? Daca da ce stat detine procentul majoritar in prezent in lume a acestora?

3
Răspunde Raportează
Catalin_Rosca_1986
în 9 Iunie | Catalin_Rosca_1986 întreabă:

Stie cineva de un șmecher care tot se da mare și tare prin Braniștea, Galați zis Chiorul sau Oglinda? Zice că are relații cu Becali și cu multi sus puși, cică e un fel de profet, cand bea vin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Batista999
în 9 Iunie | Batista999 întreabă:

Voi ce ziceti, nu e o tampenie sa poti face si facultate si job in acelasi timp? Pai omul ala cand mai invata?

6
Răspunde Raportează
MountainRiver
în 9 Iunie | MountainRiver întreabă:

Ce sunt acești BitCoini?! E pe bune că te chiar poți îmbogăți din aceste monede virtuale?! Cum se face plata către acești BitCoin?! Sau mna, cum se procedează?!

6
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 9 Iunie | LisaJulie întreabă:

Cum era în România înainte sa vina supermarketurile și hypermarketurile, cand era doar alimentara si magazinele mici?

3
Răspunde Raportează
sultana777
în 9 Iunie | sultana777 întreabă:

Prin 2014, pe taraf (parcă) era o reclamă, cu ceva despre oameni decedați, "sunați la 111 2222". Mai își aduce aminte cineva?

3
Răspunde Raportează
Concurs2025
în 9 Iunie | Concurs2025 întreabă:

Propunere legislativă: Interzicerea programului de lucru 2 zile cu 2 zile în regim de peste 8 ore pe zi Context: În multe sectoare de activitate din România – în special HoReCa, vânzări, pază...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Xmen22
în 9 Iunie | Xmen22 întreabă:

Ce parere aveți de munca de curier in Germania la amazon?

0
anjellique
în 9 Iunie | anjellique întreabă:

Oare chatLGBT ăla își ia informațiile și de aici, de pe TPU?

1
Răspunde Raportează
MountainRiver
în 8 Iunie | MountainRiver întreabă:

Dacă în final, am aflat că nu un loc e de vină pentru ce simt eu și cine sunt eu ci că eu sunt de vină, cum pot face ca să mă simt bine și să- mi regăsesc pacea?! Cred că mereu asta a fost...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 8 Iunie | AnonimXnX întreabă:

Cum iesiti din starea de lenes dupa munca mai ales in weekend in timpul liber desi vreau sa fac ceva productiv gen sa ies pe afara sa ma plimb sa pictez sa ma uit la un film pur si simplu stau in pat pe...? (mai mult)

0
IDK98989823
în 8 Iunie | IDK98989823 întreabă:

Dacă ma joc la pariuri/aparate inseamna ca sunt golan

2
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 8 Iunie | ZeulMuschilor întreabă:

E adevarat că după moarte părul și unghiile continua să crească?

5
Răspunde Raportează
CosmyCool
în 7 Iunie | CosmyCool întreabă:

Salut există vreo specializare la facultatea de IT unde să poți învăța strict programului photoshop și alte programe de editare video(Premiere/After Effects etc) Văzusem ceva cursuri pe care le...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Eugen34777
în 7 Iunie | Eugen34777 întreabă:

De ce unii oameni nu pot să conducă pur și simplu un mijloc de transport?

2
Răspunde Raportează
Ambivert
în 7 Iunie | Ambivert întreabă:

Voi realizati ca voi ii urâți pe țigani, ii faceți în toate felurile dar voi sunteți mai prosti decât ei? Am văzut postări în care cei ce l- au votat pe Nicușor deja regretau ca l- au votat...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
Qwerrt
în 7 Iunie | Qwerrt întreabă:

Bună, TPU. Am bilet de avion cumpărat pentru data de 17 iunie, iar pe 10 iunie am programare la pașaport (nu știam ca voi pleca sau ca voi avea nevoie de el, de asta nu mi l- am făcut mai devreme)....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Pe?tisorulMov
în 7 Iunie | Pe?tisorulMov întreabă:

Bună, de unde știu ca un băiat mă place pe bune? Am 19 ani, am mai vb cu băieți și mulți voiau chestii intime sau să profite de mine. Recent am început să vb cu un tip care pare simpatic, dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HUAWEHUAWE
în 7 Iunie | HUAWEHUAWE întreabă:

Ce parere aveti de programul asta de munca? (este legat de schimbul 3, impartind orele de noapte 4 schimbului 2 si 4 celui ce era 3 - pentru a diminua greutatea schimbului 3 ) Schimbul 1 : se incepe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alyalyi
în 7 Iunie | Alyalyi întreabă:

Daca eu urmaresc o persoana pe tik tok dar persoana nu ma urmareste pe mine, si eu repostez un video… aceea persoana vede ca eu am repostat acelasi video?

1
Răspunde Raportează
Alinaale16
în 7 Iunie | Alinaale16 întreabă:

Bună, dacă am dat bacul în anul 1998 și am picat la geografie și am dat a doua oară și în a doua sesiune am luat toate probele mai puțin română scris pot să dau doar română scris? Se ia în...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ShrekPoncho321842
în 7 Iunie | ShrekPoncho321842 întreabă:

Ceau Timisoara! Unde pot sa vad maine, 7 iunie, meciul romaniei la o terasa din zona centru sau mall?

0
Maricochetacasei
în 6 Iunie | Maricochetacasei întreabă:

Laptele sau cerealele mai întâi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie |

Acum seara am avut o discuție cu cineva legată despre o treabă ciudată... mai exact despre cum și- a ajutat el frații, surorile, familia (asta nefiind prea reciproc). Discuțiile au fost de genul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
___Enzo
în 6 Iunie | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Se pun note la purtare și se dau premii ca la școală generala la școală postliceala sanitara de farmacie?

3
Răspunde Raportează
propxniy
în 6 Iunie | propxniy întreabă:

Daca nu am mancat o sapt si aseara am cedat psihic si am luat un pumn de pastile si nu mi s-a jntamplat nimic decât ameteli ar trebui sa sun la salvare?

3
Răspunde Raportează
Andreiardei2007
în 5 Iunie | Andreiardei2007 întreabă:

Bună! Cu vreo oră în urmă am spart fără să vreau dar într-un fel vina mea un ceas de pe perete. Se întâmplă ceva rău?

2
Răspunde Raportează
ChiriacVlad
în 5 Iunie | ChiriacVlad întreabă:

Salutari! Are cineva idee daca/unde prin Brasov sunt pomi care fac agude/dude? Prin Bacau erau o gramada dar in Brasov nu am vazut nicaieri pana acum.

1
Răspunde Raportează
___Enzo
în 5 Iunie | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Am început sa fiu voluntar la Crucea Roșie când nu am scoala! O sa ma pună sa fac și treaba după ce pleacă copiii? Ca stau cât stau și cei care lucrează acolo, adica de la 12- 15:30!...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marius22222222222
în 4 Iunie | Marius22222222222 întreabă:

Nu știu dacă e categoria potrivită.De aseară am incercat sa dorm, dar abia la 4 dimineața am reușit.Am dormit 3 ore și de atunci nu reușesc sub nici o forma.Am chefuit ieri și azi îmi e rău...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
denisa619
în 4 Iunie | denisa619 întreabă:

Daca imi scot cartela din telefon si ma suna cineva ce ii zice telefonul? sau poate sa imi trimita mesaje pe numar? am iphone

2
Răspunde Raportează
codirăutź
în 4 Iunie | codirăutź întreabă:

De ce fenomenul bullying la școala e asa de o mica zgarietura? Sa stiti ca eu sunt o dovada ca nu e chuar asa, bineinteles nu e trama grava dar nu e bine sa iei bully ca dupa poti sa ajungi un fel de...? (mai mult)

0
Cipi1212
în 4 Iunie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Având în vedere faptul că Teodora a avut de suferit din cauza fostului iubit, credeți că femeile care vor să înceapă o relație, să ceară sfaturile unui astrolog pentru a nu avea probleme...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MaryMaria333
în 4 Iunie | MaryMaria333 întreabă:

Bună TPU. Revin cu un nou update referitor la subiectul ce mă macină cu totul. Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturile de la întrebările anterioare, credeți’mă că am încercat variantele acelea...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
codirăutź
în 4 Iunie | codirăutź întreabă:

Deci am avut o trauma am asistat unde un coleg l a batut pe altul si era mult blood si am ramas șocat si din subconstient mi- a ramas ideea ca o sa ajung in iad pentru ca nu am facut nimic, sunt ateu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeeDee817
în 4 Iunie | DeeDee817 întreabă:

Bună! Saptamana viitoare vreau să îmi bag preavizul la locul de muncă, e prima dată când fac asta și nu știu cum se procesează. În contract spune ca preavizul e de 20 de zile lucrătoare dar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ambivert
în 4 Iunie | Ambivert întreabă:

Ce temperaturi erau acum o săptămână? De ce au crescut asa exploziv temperaturile? Eu ma sufoc la propriu, nu pot sa dorm aproape ca nu am aer! Ce se întâmplă cu vremea asta? Ați vrut căldură...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
Întrebare recomandată în 4 Iunie | gellalbie4ever întreabă:

Buna TPU. A mai auzit cineva de anais? (Ong) (intreb pentru un prieten) Stie cineva un ong care ajuta oameni aflati in situatii de abuz (intreb pentru prietenul meu)? Dau funda!

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • adriana1991
    trimisă acum 16 ore

adriana1991 întreabă:

Fetelor ați accepta un bărbat care nu conduce dar în schimb se implica și la gătit și în creșterea copiilor și are și o meserie bine plătită? Eu una accept orice spune lumea
    14 răspunsuri
  • IL0VEDINER0
    trimisă acum 15 ore

IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Nu stiu daca sunt singura, dar pur si simplu urăsc femeile care isi povestesc barbatii pe la spate. Daca nu le convine ceva, de ce nu spun partenerului? Sau de ce nu pun punct? Mi se pare de ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • gabicoo
    trimisă acum 5 ore

gabicoo întreabă:

Ion Iliescu a fost diagnosticat cu cancer la plămâni - extins la organele din jur. Cum va sfârși este clar! Vă întreb. Ce credeți? Dosarul Revoluției din decembrie 1989 se va rezolva in cele din...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • laudima22
    trimisă acum 14 ore

laudima22 întreabă:

Când cumperi ceva din magazin, prima oară se spală? Sau îl iei așa! Cumpăr un tricou, eu mâine vreau sa îl îmbrac., îl spăl sau îl las așa? Are miros de nou.
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.578.696
  • Întrebări: 3.946.269
  • Răspunsuri: 17.608.789
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 55 minute
Ce zici de un quiz?
Cartea Junglei

Cartea Junglei

Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?

Start quiz
Categorii
  • 651.453 Adolescenţi
  • 55.347 Afaceri & Financiar
  • 22.845 Artă şi Cultură
  • 72.345 Auto & Moto
  • 144.120 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.758 Carieră
  • 20.235 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.225 Conversaţii