TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Catalin_Rosca_1986
acum 4 ore | Catalin_Rosca_1986 întreabă:

Jtie cineva de un șmecher care tot se da mare și tare prin Braniștea Galați zis chiorul sau oglinda zice că are relații cu Becali și cu multi sus puși cică e un fel de profet cînd bea vin și...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Batista999
acum 5 ore | Batista999 întreabă:

Voi ce ziceti nu e o tamoenie sa poti face si facultate si job in acelasi timp? Pai omu ala.cand mai invata?

0
MountainRiver
acum 10 ore | MountainRiver întreabă:

Ce sunt acești BitCoini?! E pe bune că te chiar poți îmbogăți din aceste monede virtuale?! Cum se face plata către acești BitCoin?! Sau mna, cum se procedează?!

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
acum 10 ore | LisaJulie întreabă:

Cum era în România înainte sa vina supermarketurile și hypermarketurile, cand era doar alimentara si magazinele mici?

1
Răspunde Raportează
GMR
acum 12 ore | GMR întreabă:

Care bancă este mai sigură, profitabilă, ofertantată și la care să ai beneficii mult mai bune și de folos! BT, BCR, BRD, ING, CEC?

1
Răspunde Raportează
Aurora736
acum 13 ore | Aurora736 întreabă:

Vi se pare normal și ok ca un bărbat căsătorit, care pretinde că soția lui este tiparul lui, să salveze pe diverse rețele sociale videoclipuri cu femei sau părți din corpul unor femei, aproape...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Xmen22
acum 16 ore | Xmen22 întreabă:

Ce parere aveți de munca de curier in Germania la amazon?

0
anjellique
acum 17 ore | anjellique întreabă:

Oare chatLGBT ăla își ia informațiile și de aici, de pe TPU?

1
Răspunde Raportează
MountainRiver
în 8 Iunie | MountainRiver întreabă:

Dacă în final, am aflat că nu un loc e de vină pentru ce simt eu și cine sunt eu ci că eu sunt de vină, cum pot face ca să mă simt bine și să- mi regăsesc pacea?! Cred că mereu asta a fost...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 8 Iunie | AnonimXnX întreabă:

Cum iesiti din starea de lenes dupa munca mai ales in weekend in timpul liber desi vreau sa fac ceva productiv gen sa ies pe afara sa ma plimb sa pictez sa ma uit la un film pur si simplu stau in pat pe...? (mai mult)

0
IDK98989823
în 8 Iunie | IDK98989823 întreabă:

Dacă ma joc la pariuri/aparate inseamna ca sunt golan

1
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 8 Iunie | ZeulMuschilor întreabă:

E adevarat că după moarte părul și unghiile continua să crească?

4
Răspunde Raportează
CosmyCool
în 7 Iunie | CosmyCool întreabă:

Salut există vreo specializare la facultatea de IT unde să poți învăța strict programului photoshop și alte programe de editare video(Premiere/After Effects etc) Văzusem ceva cursuri pe care le...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Eugen34777
în 7 Iunie | Eugen34777 întreabă:

De ce unii oameni nu pot să conducă pur și simplu un mijloc de transport?

1
Răspunde Raportează
Ambivert
în 7 Iunie | Ambivert întreabă:

Voi realizati ca voi ii urâți pe țigani, ii faceți în toate felurile dar voi sunteți mai prosti decât ei? Am văzut postări în care cei ce l- au votat pe Nicușor deja regretau ca l- au votat...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Qwerrt
în 7 Iunie | Qwerrt întreabă:

Bună, TPU. Am bilet de avion cumpărat pentru data de 17 iunie, iar pe 10 iunie am programare la pașaport (nu știam ca voi pleca sau ca voi avea nevoie de el, de asta nu mi l- am făcut mai devreme)....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Pe?tisorulMov
în 7 Iunie | Pe?tisorulMov întreabă:

Bună, de unde știu ca un băiat mă place pe bune? Am 19 ani, am mai vb cu băieți și mulți voiau chestii intime sau să profite de mine. Recent am început să vb cu un tip care pare simpatic, dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HUAWEHUAWE
în 7 Iunie | HUAWEHUAWE întreabă:

Ce parere aveti de programul asta de munca? (este legat de schimbul 3, impartind orele de noapte 4 schimbului 2 si 4 celui ce era 3 - pentru a diminua greutatea schimbului 3 ) Schimbul 1 : se incepe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alyalyi
în 7 Iunie | Alyalyi întreabă:

Daca eu urmaresc o persoana pe tik tok dar persoana nu ma urmareste pe mine, si eu repostez un video… aceea persoana vede ca eu am repostat acelasi video?

0
Alinaale16
în 7 Iunie | Alinaale16 întreabă:

Bună, dacă am dat bacul în anul 1998 și am picat la geografie și am dat a doua oară și în a doua sesiune am luat toate probele mai puțin română scris pot să dau doar română scris? Se ia în...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ShrekPoncho321842
în 7 Iunie | ShrekPoncho321842 întreabă:

Ceau Timisoara! Unde pot sa vad maine, 7 iunie, meciul romaniei la o terasa din zona centru sau mall?

0
Maricochetacasei
în 6 Iunie | Maricochetacasei întreabă:

Laptele sau cerealele mai întâi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie |

Acum seara am avut o discuție cu cineva legată despre o treabă ciudată... mai exact despre cum și- a ajutat el frații, surorile, familia (asta nefiind prea reciproc). Discuțiile au fost de genul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
___Enzo
în 6 Iunie | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Se pun note la purtare și se dau premii ca la școală generala la școală postliceala sanitara de farmacie?

3
Răspunde Raportează
propxniy
în 6 Iunie | propxniy întreabă:

Daca nu am mancat o sapt si aseara am cedat psihic si am luat un pumn de pastile si nu mi s-a jntamplat nimic decât ameteli ar trebui sa sun la salvare?

3
Răspunde Raportează
Andreiardei2007
în 5 Iunie | Andreiardei2007 întreabă:

Bună! Cu vreo oră în urmă am spart fără să vreau dar într-un fel vina mea un ceas de pe perete. Se întâmplă ceva rău?

2
Răspunde Raportează
ChiriacVlad
în 5 Iunie | ChiriacVlad întreabă:

Salutari! Are cineva idee daca/unde prin Brasov sunt pomi care fac agude/dude? Prin Bacau erau o gramada dar in Brasov nu am vazut nicaieri pana acum.

1
Răspunde Raportează
___Enzo
în 5 Iunie | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Am început sa fiu voluntar la Crucea Roșie când nu am scoala! O sa ma pună sa fac și treaba după ce pleacă copiii? Ca stau cât stau și cei care lucrează acolo, adica de la 12- 15:30!...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marius22222222222
în 4 Iunie | Marius22222222222 întreabă:

Nu știu dacă e categoria potrivită.De aseară am incercat sa dorm, dar abia la 4 dimineața am reușit.Am dormit 3 ore și de atunci nu reușesc sub nici o forma.Am chefuit ieri și azi îmi e rău...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
denisa619
în 4 Iunie | denisa619 întreabă:

Daca imi scot cartela din telefon si ma suna cineva ce ii zice telefonul? sau poate sa imi trimita mesaje pe numar? am iphone

2
Răspunde Raportează
codir?ut?
în 4 Iunie | codir?ut? întreabă:

De ce fenomenul bullying la școala e asa de o mica zgarietura? Sa stiti ca eu sunt o dovada ca nu e chuar asa, bineinteles nu e trama grava dar nu e bine sa iei bully ca dupa poti sa ajungi un fel de...? (mai mult)

0
Cipi1212
în 4 Iunie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Având în vedere faptul că Teodora a avut de suferit din cauza fostului iubit, credeți că femeile care vor să înceapă o relație, să ceară sfaturile unui astrolog pentru a nu avea probleme...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MaryMaria333
în 4 Iunie | MaryMaria333 întreabă:

Bună TPU. Revin cu un nou update referitor la subiectul ce mă macină cu totul. Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturile de la întrebările anterioare, credeți’mă că am încercat variantele acelea...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
codir?ut?
în 4 Iunie | codir?ut? întreabă:

Deci am avut o trauma am asistat unde un coleg l a batut pe altul si era mult blood si am ramas șocat si din subconstient mi- a ramas ideea ca o sa ajung in iad pentru ca nu am facut nimic, sunt ateu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeeDee817
în 4 Iunie | DeeDee817 întreabă:

Bună! Saptamana viitoare vreau să îmi bag preavizul la locul de muncă, e prima dată când fac asta și nu știu cum se procesează. În contract spune ca preavizul e de 20 de zile lucrătoare dar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ambivert
în 4 Iunie | Ambivert întreabă:

Ce temperaturi erau acum o săptămână? De ce au crescut asa exploziv temperaturile? Eu ma sufoc la propriu, nu pot sa dorm aproape ca nu am aer! Ce se întâmplă cu vremea asta? Ați vrut căldură...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
Întrebare recomandată în 4 Iunie | gellalbie4ever întreabă:

Buna TPU. A mai auzit cineva de anais? (Ong) (intreb pentru un prieten) Stie cineva un ong care ajuta oameni aflati in situatii de abuz (intreb pentru prietenul meu)? Dau funda!

1
Răspunde Raportează
Bastiorosz
în 3 Iunie | Bastiorosz întreabă:

Ieri eu și cu sora mea am mers cu mașina în oraș si ea i- a tăiat calea din greșeală unui individ cu mașina din cauza că se grăbise să ajungem la o programare si acel om s- a dat jos, a început...? (mai mult)

0
RAY
în 3 Iunie | RAY întreabă:

Să ne imaginăm că suntem în comunism iar eu am terminat 8 clase, cum intru la un liceu? Pe baza de medie? Pot alege orice meserie? Să merg la profesionala, sincer nu știu nimic despre cum funcționa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
EestiSodalane
în 3 Iunie | EestiSodalane întreabă:

Cum poți să știi că un eveniment istoric este foarte super extra adevărat și în totalitate real? Simplu! Dacă există o lege care literalmente te poate băga la ani de închisoare dacă îndrăznești...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie |

Nu știu ce să fac. Mă simt prost rău tot. Trebuia să ajung in seara asta la muncă și nu am ajuns. Ideea e că șefa îmi dăduse mesaje cum că trebuie sa fiu azi la muncă doar că eu am mers pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 3 Iunie | Angeloxd întreabă:

O intrebare morala daca iubita ta ar avea o sora geamana ar fi pacat sa te culci cu amandoua?! Din moment ce ar arata la fel nu poti sa zici ca nu te atrag amandoua!:)) Chiar m- as culca cu doua gemene...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 2 Iunie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Vi se pare normal să vină de pe acum mașini cu pepene verde și galben?

3
Răspunde Raportează
Robi2025
în 2 Iunie | Robi2025 întreabă:

Ce părere aveți despre incest?

7
Răspunde Raportează
andradamatei075
în 2 Iunie | andradamatei075 întreabă:

Hei, știu ca pare banal dar sunt destul de speriată. De ceva luni tot cântă cucuveaua, bine, ma rog lumea o numește, , buha, , cică e diferită de cucuvea, în fine, tot cântă și coincidența...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ariana438788
în 2 Iunie | Ariana438788 întreabă:

Ce va place cel mai mult: biologia, istoria sau geografia?

2
Răspunde Raportează
DavidIonescunasrr
în 1 Iunie | DavidIonescunasrr întreabă:

Salut,am cartea Elevul Dima dintr a saptea de citit si nu am timp sa o citesc. faceti mi un rezumat cap coada in asa fel in cat sa I au nota 8-9-10 la test.va rog dau coronita, tot

1
Răspunde Raportează
Stefan2526
în 1 Iunie | Stefan2526 întreabă:

Buna ziua. Socrul meu a primit o scrisoare de la aliant tiriac, precum el a cotizat la fondul de pensii private din 2007 si acum trebuie sa primeasca 17000 lei. Cand s- a dus la o filiala alianttiriac,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 1 Iunie | Sawarekh întreabă:

Salutare. Am o intrebare ciudata dar cu foarte multa logica. De ce sa venim imbracati la costum la birou, sa stai 8- 9 ore pe scaun cu pantalonii de stofa? Nu are nici un pic de sens din punctul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StefanescuDaniel
în 1 Iunie | StefanescuDaniel întreabă:

Buna ziua! Un prieten ar dori sa deschida o asociatie privata care sa se ocupe de drepturile persoanelor care muncesc in strainatate si ar dori sa aiba un birou intr- un spatiu inchiriat bineinteles si...? (mai mult)

0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandru7890
    trimisă pe 9 Iunie

Alexandru7890 întreabă:

Bun? seara exista ?anse ca la 16 ani sa am hernie de disc? Am o durere de spate groaznica mai sus de nada cwurlui
    14 răspunsuri
  • mmarrybr
    trimisă acum 12 ore

mmarrybr întreabă:

Bun? ziua! Nu mai pot vedea nimic n catalog din acest an, s-a ?ters tot. Pot vedea doar de anul trecut.
    7 răspunsuri
  • VioletaT
    trimisă acum 23 ore

VioletaT întreabă:

Buna seara! Este normal ca medicul de familie sa refuze sa elibereze doua trimiteri la specialitati diferite, intr o luna, la un pacient oncologic? Tatal meu a luat trimitere luna aceasta la orl( operat...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • Iordacheionelmarian
    trimisă acum 21 ore

Iordacheionelmarian întreabă:

Bun? TPU, Am Un Telefon Samsung s20 FE ?i Se ncinge Foarte Mult (Te Arde dac? ?ii degetul 4 secunde), De Ce? Men?ionez c? editez Foarte mult ?i c? mai nregistrez ecranul n 4K Cu o aplica?ie,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.578.592
  • Întrebări: 3.946.176
  • Răspunsuri: 17.608.291
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 52 minute
Ce zici de un quiz?
Awkward

Awkward

Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!

Start quiz
Categorii
  • 651.449 Adolescenţi
  • 55.343 Afaceri & Financiar
  • 22.846 Artă şi Cultură
  • 72.339 Auto & Moto
  • 144.117 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.756 Carieră
  • 20.234 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.212 Conversaţii