'Facebook" nu-mi poate provoca dependenta, e un fel de 'hicinci" cu replici scurte si proaste(probabil de asta atrage asa multi utilizatori). Nu gasesc la el nimic folositor, acum depinde ce fel de amici iti bagi in lista de feis', daca asculti un gen muzical(rock sau rap) si ei iti impartasesc trairile lor la un gratar s-ar putea sa nu-ti placa asa de mult, si dependenta va fi asemanatoare cu cea o unei tigari din frunza de nuc.
In schimb messenger e foarte fain, pot sa crapi de ciuda si sa trimiti un zambet
poti sa te prefaci ca asculti si ca te intereseaza fustita patata cu sos sau colivia ce are sarma prea deasa, iar sobolanul adus cu grija din tari mediteraneene se simte ingradit si nu poate respira. Iar webcam-ul e mana cereasca, in afara ca nu poti atinge interlocutorul sa nu-ti fie de mirare cand observi ceva ciudat in spatele lui iar tu maresti ochii, cadrele sacadate si caderile bruste ale serverelor yahoo fac ca aceasta inventie sa doboare canabisul(planta pe care treceti in fiecare zi) de pe podiumul preferintelor.
Am uitat vreo aplicatie? nu-i nimic, revin.![]()
GaiaOnline mi-a provocat o mare...mare dependenta...MARE.
Nu mai faceam teme, ieseam din casa rar... daaaaar se pare ca sunt vindecat.