Ce vrei tu sa spui sau sa demonstrezi de fapt? Ca mie daca imi vii cu citate dintr-o carte rescrisa de zeci de ori la fiecare 100 de ani de cine a vrut si cine nu, pur si simplu nu dovedesti nimic. Varianta actuala a Bibliei comercializata la scara larga este total paralela cu textele antice. A fost rescrisa de sute de ori de mai multe persoane, anumite lucruri au fost cenzurate, altele ascunse, pagini si pasaje lipsa deoarece deranjau anumite "personaje" and so on.
Intrebarea "Credeți într-o o existență a ființelor spirituale?" era suficienta daca voiai o simpla parere a fiecaruia dar tu imi pari genul de om care asteapta sa se contrazica cu cineva doar de dragul fanatismului religios la ce pologhie te-ai chinuit sa scrii aici.
Mie personal ceva îmi spune clar și evident că este o instigare între oamenii aicia bine pus la punt maiiles la categoria asta! vrei să istingi oamenii la ceartă!, să înceapă să se contrazică între ei de nimic!
Un om ce știe! Mă repet încă o singură dată.
Un om ce știe real! cu Adevârat de frica lui Dumnezeu și Isus Hristos! Nai săl vezi să calce strâmb și nici pe cadavre să aibă el "dreptatea lui" să provoacea oamenii între ei! Și săi fie numai lui/ei bine.
Săne ferească Dumnezeul de orice formă de "dreptate" fără Adevărul! Real!
Accept orice opinie atăta timp cât se vorbeste politicos.
Eu nu cred. Nu îmi pasă de ce se întâmplă după moarte(dacă se întâmplă ceva).
Argumentele mele că biblia nu este modificată sunt:
1moartea nu poate fi păcălită de niciun om, de aceea textele biblice nu sunt modificate. Moartea nu negociază cu nimeni, viața.
2
Cine a creat primul om in carne și oase are putere în totalitate asupra vieții.
3 Modul de Viață nu ar avea continuitate și durată dacă nu ar exista adevăr suprem și o precizie.
Minciuna nu duce la progres.
Oare De câte ori crezi ca putem minții în fiecare zi, fara a nu fi depistati?
Răspuns nu de multe ori. Asta pentru că minciuna nu duce la un progres continuu.