| florin_7920 a întrebat:

Cu regret spun cinea mi-a zis că a fii romantic şi sensibil e de domeniu prostie oare aşa e acum în viaţa rea de zi cu zi vă rog aştep păreri serioase.

Răspuns Câştigător
| monique a răspuns:

Ti-a spus asa fiindca e prins in mentalitatea lumii asteia. Din pacate oricat am vrea sa fim de smecheri si de moderni, si de duri, toti, dar absolut toti ne dorim sa fim iubiti, admirati si sa ni se acorde atentie. Faza e ca daca te arati sensibil lumii o sa te calce in picioare, dar daca te faci cu totul de beton poti sa dai si in nebunie. Omul fara iubire si caldura sufleteasca se salbaticeste si innebuneste la propriu (ti-o spun din multele cazuri cu care am avut de a face). Atunci solutia e undeva la mijloc: sa inveti sa ai principii, pe care sa ti le impui, si pentru care sa fii respectat, dar fata de oamenii care sunt importanti pentru tine, pe masura ce ii cunosti sa le arati iubire si romantism. Cand cunosti o fata nu e bine sa fi catelus din prima zi, lasa-o sa-si castige locul care i l-ai oferit. Arata-i dragoste si atentie dar treptat, pe masura ce si primesti inapoi si exista comunicare intre voi si sinceritate. Asa ai sanse mari sa nu iei tapa si sa fii fericit.

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Omul care ti-a zis asta nu a facut-o cu intentie rea, doar ca s-a exprimat un pic cam brutal.Cred ca ai destula experienta de viata pentru a-ti da seama ca in ziua de azi a fi prea sensibil inseamna a-ti semna sentita la moarte. Oamenii "miros" slabiciunea si le face o deosebita placere sa raneasca(uneori si fara motiv)omul sensibil, omul bun la toate, solitarul care sta dupa serviciu, nu dupa marire de salariu, nu ca sa-l pupe in dos pe boss ci pentru ca isi iubeste meseria. Oamenii nu pricep ca mai exista si oameni din astiaoh go on
Romantismul e o trasatura intima. Daca nu este, ar trebui sa fie.Romatismul fata se sensibilitate se rasfrage asupra unei singure persoanewinking

| cryna43v3r a răspuns:

Eu consider ca e o calitate sa fii romantic si sensibil, doar ca mentalitatea lumii din ziua de azi s-a cam schimbat, si anumite calitati sufletesti sunt tratate cu indiferenta sau chiar considerate a fi defecte, oricum important e sa actionezi si sa fii cum simti.