Hmm, am petrecut frumos, la plaja. Ce poate fi mai frumos decat o plaja privata, un restaurant privat, hotel privat (ca de, cei 60.000 de oameni de pe litoral erau invizibili). A fost o scurta distractie ce a avut rol mai mult de pregatire pentru ce va urma cand incep concediile in adevaratul sens al cuvantului. Nu cred ca avem entuziasmati de munca
, toata lumea vrea liber. Dumneavoastra cum ati petrecut?
Eu acasa
Foarte bine! Sper ca v-ati distrat!
A fost mini vacanta? Eu nu am simtit-o lucrand intr-un hotel pe litoral.Eu am sarbatorit minivacanta incepand de la sfiintele sarbatori de Paste lucrand incontinuu.
Am petrecut-o cu prieteni si familia.Sa fiu sincera nu ma prea bucur ca ma reintorc la scoala dar intr-un fel ma bucur fiindca stiu ca mai un pic si vine vacanta.
Buna,
Cu familia. În cazul meu mă bucur că mâine merg la școală deoarece mă întâlnesc cu o persoana draga mie, de fapt sunt mai multe...
Ma bucur foarte tare ca s-a terminat.....deabea am asteptat si nici nu am vrut sa vina glumeam... fain ca eu am terminat a 12 a
Sunt in clasa a 8a si am mers la pregatire la română și matematică in fiecare zi.
IzzyTDG întreabă: