anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a ti petrecut minivacanța de 1 iunie si de Rusalii? Minivacanță care se termină azi, va bucurati ca de maine va reintoarce ti la muncă?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm, am petrecut frumos, la plaja. Ce poate fi mai frumos decat o plaja privata, un restaurant privat, hotel privathappy (ca de, cei 60.000 de oameni de pe litoral erau invizibili). A fost o scurta distractie ce a avut rol mai mult de pregatire pentru ce va urma cand incep concediile in adevaratul sens al cuvantului. Nu cred ca avem entuziasmati de muncahappy, toata lumea vrea liber. Dumneavoastra cum ati petrecut?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu acasa

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Foarte bine! Sper ca v-ati distrat!

14 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

A fost mini vacanta? Eu nu am simtit-o lucrand intr-un hotel pe litoral.Eu am sarbatorit minivacanta incepand de la sfiintele sarbatori de Paste lucrand incontinuu. sad

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Mi-am scris dizertatia.

| syd a răspuns:

Am invatat ca dau examen la mate si romana life sucks

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Am fost plecata la Iasi si mi-am petrecut ziua de 1 iunie in parc la iarba verde. In rest am stat acasa cu familia. Astept vacanta de vara! Sper ca ai avut o minivacanta frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am fost la o petrecere laughing

| Mirris a răspuns:

Am petrecut-o in familie

| Fumiko a răspuns:

Am petrecut-o cu prieteni si familia.Sa fiu sincera nu ma prea bucur ca ma reintorc la scoala dar intr-un fel ma bucur fiindca stiu ca mai un pic si vine vacanta.

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Buna,
Cu familia. În cazul meu mă bucur că mâine merg la școală deoarece mă întâlnesc cu o persoana draga mie, de fapt sunt mai multe...

| simplegirl2 a răspuns:

Ma bucur foarte tare ca s-a terminat.....deabea am asteptat si nici nu am vrut sa vina laughing glumeam... fain ca eu am terminat a 12 a

| alondrakiss a răspuns:

În vizită pe la rude...

| Silvia2703 a răspuns:

Sunt in clasa a 8a si am mers la pregatire la română și matematică in fiecare zi.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare