| cartier a întrebat:

Cum copiezi la test

9 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Cartier e copil raau. Cartier trebuie sa invete. Copiatul e gresit.

| KillMePlease a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=YPJLLAmgNfM
Unele metode de aici functioneaza. :3
Dar mai bine ai invata.;)

| LaughingKarima a răspuns:

Faci poze la lectiile din care dai test, si iti ti telefonul in maneca la bluza(sa fie pus pe galerie direct si blocat ecranul, asa cauti mai repede), sau daca ai caiet mic il ti deschis pe scaun(deci te asezi pe el) sau in banca, sau iti faci copiute si le pui in buzunar la pantaloni. Sa iti mai zic? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| LaughingKarima a răspuns (pentru DogMX):

Eh si tu acum, eu nu copiez decat la biologie si spaniola asa ca nu sunt experta, oh tu lordul copiatului :p

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Eu inainte copiam foarte bine la biologie pina nu m-a dat de gol.Imi faceam ca un fel de conspect foarte pe scurt ca totul ca sa incapa pe o foie scrieam foarte maruntel si o puneam sub test.Cind iti faci spargalci si le tii undeva sub banca profesoara te observa indata ca vrei sa copieszi insa cind este pe masa tu te uiti in foie si gata mai mazgaleste-o putin sa arate a maculator din caz de cevabig grin la mine inainte functiona.Esti fata sau baiat eu am mai copiat odata bine cind am pus cartea sub fusta desigur aveam strampi negrii numai se apropia profesoara eu asezam repede fustita peste carte big grin important fusta sa fie larga.

| Miki1999 a răspuns:

Scrisul pe mână, între degete ale formulelor, dar ai grijă că acolo se va şterge cam repede. Scrisul pe foaia pregătită cu creionul uşor sau scrisul pe bancă cu creionul.

Întrebări similare